2777
2789

سلام من شوهرم با زنداداشش که شوهرش فوت شده رابطه پنهانی داره و قصد ازدواج باهاش در آینده داره شوهرم با زندگیش سرده همین سردی باعث میشه به طرف اون بره یه بچه دوساله داریم نمیدونم چیکار کنم دارم افسرده میشم توروخدا یه راه حل بهم بگین؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم برات الهی 😭💔 من خودم تو شرایط توام بچه دو ساله دارم شوهرمو زندگیمو دوس دارم اما اون ندارع و چشمش دنبال بقیه اس فقط میتونم باهات همدردی کنم منم تکلیفم معلوم نیست 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بمیرم برات الهی 😭💔 من خودم تو شرایط توام بچه دو ساله دارم شوهرمو زندگیمو دوس دارم اما اون ندارع و ...

باور نکن کسیو اینجا

تاپیک فیکه

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

باور نکن کسیو اینجاتاپیک فیکه

شاید واقعی باشه بخاطر تاریخ عضویت نمیشه کسیو قضاوت کرد 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂