2777
2789
عنوان

نمیدونم چه حسی بهش دارم شما بگید

85 بازدید | 14 پست

سلام دوستیا ممنون میشم کمکم کنید واقعا نمیدونم چیکار کنم؟؟

اکس من برگشته☹️

راستش من یک ماهم نشد باهاش بودم چون اولا که خیلی خودشیفته بود مدام دیر جواب پیام میداد مثلا یک هفته سرکار نمیرفت ولی بازم دیر ج میداد هعی میگفت کار دارم🙄

مثلا من جدا شدم یکبار هعی میگفت تروماست برات به خاطر طلاقت بدبینی . میگفتم نه آقا من کنار اومدم باهاش😐

احساس میکنم واسه یه داستان مثبت ۱۸ که خودتون میدونید منو میخواد چون هعی بحثو میکشونه اونجا...

یادمم نرفته که اولین بار دیدمش خیلی بهم نزدیک شد که من بدم اومد

چی بگم بهش بره دیگه پیام نده😶

هرسری میاد منو هوایی میکنه میره...

من چون دوست پسر نداشتم یعنی سنتی ازدواج کردم دوست دارم با یکی آشنا بشم ولی نمیدونم چی درسته چی غلط؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن..این آدم از اون سوء استفاده گرهای کثیفه.

بعد از این که استفادشو کرد هم روت یه برچسب هرزه می زنه تا بیشتر بسوزی.اصلاً محل نده بهش.انگشت وسطو نشونش بده و تامام.🗿

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

ادمی که بخواد طرفو هرجوری هم که باشه جواب پیام رو میده چون بالاخره گوشی رو چک میکنه اینکه بهونه میارن یه دلیله.

دلیل دوم صحبت های مثبت هجده یجورایی داره چراغ نشون میده و این یه هشداره.لطفا با یه مشاور مشورت کن ولی حتما

ولش کن..این آدم از اون سوء استفاده گرهای کثیفه.بعد از این که استفادشو کرد هم روت یه برچسب هرزه می زن ...

آره بابا خیلی بیشعوره اون سری رفتیم بیرون یهو پرید بوسم کرد اومدیم خونه بهش گفتم فک نمیکنی یکم زود بود برای اینکار؟؟ بذا اول همو بشناسیم بعد... به من گفت تو خودتم میخواستی پس آدم درستی نیستی آره کثافت زیر شکمش حل میشه عوضی میشه الان نبین مظلوم شده

آره بابا همون سری هم کلی حس ناکافی بودن بهم داد . یه حس خودبزرگ بینی داره... هعی میگه من جدی نیستم

باز خدا عمرش بده از همون اول محلت نمیزاره، از این نامرد تر اونی هست که خوب قربون صدقه ات میره ازش سو استفاده میکنه بعدم…

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏
باز خدا عمرش بده از همون اول محلت نمیزاره، از این نامرد تر اونی هست که خوب قربون صدقه ات میره ازش سو ...

آره والا این نشون داد خودشو از اول خدا لعنتشون کنه چه جوری میتونن بعدش مثل دستمال برخورد کنن لیاقتشون همون دخترایی که عقلشون میرسه چه جوری برخورد کنن باهاشون

چون شما طلاق گرفتی فک میکنه وا میدی برای کارای ...

اصلا باهاش حرف نزن و راحت بلاک کن ... فکر نکنه همه مثل خار مادرشن

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍