2777
2789
عنوان

خانم هایی که بلدین ب خودتون برسید

188 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من38 سالمه صورتم خصوصا موقع خندیدن خ چروک میشه نیش امم ک همیشه بازه

یبار بوتاکس کردم اصلا خوشم نیومد

یکی از اقوام دور رو دیدم انقد جوون شده بود آب زیر پوستش جم شده کاملا طبیعی بود اصلا مثل بوتاکس نبود یعنی چیکار کرده؟ 

لیفت خیلی خوبه فیلرم میزنن بعضی جاها ک لازمه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازش بپرس خب

نمیگن ک

اونسری زن پسر خاله همسرم اومده بود خونمون مادرشوهرم گفت چ خوشگل شدی چیکار کردی گفت تمل شدم عوض شدم زیر بار نمیرفت شوهرش اومد گفت کلی پول ژل و فیلر دادم چ جیگری شده

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

منم ۳۷ سالمه ولی خب خیلی عمیق نمی خندم بعد خنده عادت کردم دور خط خندمو با انگشت ماساژ میدم انگار مرض گرفتم ولی خدار و شکر نسبت به سنم خط خنده ندارم . اخمم نمیکنم دورچشامم با انگشت ضربه ای میزنم اروم نمیدونم چرا این کارو میکنم از بچگی عادتم بوده🥴

منم ۳۷ سالمه ولی خب خیلی عمیق نمی خندم بعد خنده عادت کردم دور خط خندمو با انگشت ماساژ میدم انگار مرض ...

خنده های منو ببینی فقط

من خیلی هم با ابرو و پیشوتی حرف میزنم