2777
2789

من قبلا که مدرسه میرفتم دانشگاه میرفتم بیرون میرفتم برام لباس و کفش نمیخریدن 

الان من دیگه بیرون نمیرم همش خونم از بس زجه زدم برای لباس دیگه ذوقم کور شده و حتی دلم نمیخواد برم بازار 

از طرفی همش خونه ام 

الان مامانم گیر داده بیا برات پالتو بخرم 

یا تابستون من کلاس داروخانه میرفتم کفشم خراب بود هر کار کردم برام نخریدن الان میگه برات بخرم ولی من الان جایی نمیرم 

چرا اون موقعی که خواستم نخریدیم الان نه ذوقش رو دارم نه جایی میرم 

اون موقع هم پول داشتن بحث پولش نبوده 

تا یادت بدن همه چی دست ماس تو مهره ای

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی چیزی رو اون موقع میخوای نداشته باشی دیگه بعدش مهم نیست

اتفاقا دیشب با خواهر زاده شوهرم حرف میزدم میگفت فک کن بری کانادا تو ی کافه فلان و بهمان گفتم ارزوشو ب گور میبرم گفت مگه ندیدی فلانی ۷۰ سالشه تازه رفته گفتم اون موقع نرم بهتره الان وقتشه ن اون موقع

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ادمهای سمی اینجورین وقتی میخوای نمیدن حرصت بدن ولی وقتی نمیخوای میگن دیدی ما بهت دادیم 

سیاست کثیف ادمهای سمی اینجوریه بعصیا هم مریضن دست خودشون نیست سادیسم دارن

وقتی چیزی رو اون موقع میخوای نداشته باشی دیگه بعدش مهم نیستاتفاقا دیشب با خواهر زاده شوهرم حرف میزدم ...

دقیقا هر چیزی به موقع خودش باارزشه 

مثلا من اون موقعی که بیرون میرفتم برام مهم بود نو نوار باشم الان که هیچ جا نمیرم همش خونه ام 

اره من قبلا دوست داشتم همش تنهایی یا با دوستام برم بیرون‌ بگردم بریم فلان کافه رستوران

ولی جلوموگرفتن نذاشتن برم ذوقموکورکردن

الان حتی شبم بخوام برم بیرون مشکلی ندارن

ولی من دیگ ذوقی برا بیرون رفتن ندارم

هعی

دقیقا هر چیزی به موقع خودش باارزشه مثلا من اون موقعی که بیرون میرفتم برام مهم بود نو نوار باشم الان ...

بخر نگه دار دوباره موقعیت بیرون پیش بیاد نمیخرنا 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ادمهای سمی اینجورین وقتی میخوای نمیدن حرصت بدن ولی وقتی نمیخوای میگن دیدی ما بهت دادیم سیاست کثیف اد ...

دقیقا الان 

من از عید گفتم گوشی میخوام نخریدن 

مطمئنم وقتی دیگه نخوام برام می‌خرن 

اره من قبلا دوست داشتم همش تنهایی یا با دوستام برم بیرون‌ بگردم بریم فلان کافه رستورانولی جلوموگرفتن ...

جامعه ترسناک و خطرناکه تا سنی ک بتونن مواظب خودشون باشن باید جلو چشم باشن بچه ها

اینو منی میگم ک ازادی کامل داشتم

دقیقا الان من از عید گفتم گوشی میخوام نخریدن مطمئنم وقتی دیگه نخوام برام می‌خرن

گاهیم شرایطش نیستا

الان پسر من گوشی میخواد ازم ولی پولم نمیرسه گوشی بهتر از گوشی الانش بخرم ،اگه بخوام بخرم باید ی گوشی بدرد نخور بخرم 

گاهیم شرایطش نیستاالان پسر من گوشی میخواد ازم ولی پولم نمیرسه گوشی بهتر از گوشی الانش بخرم ،اگه بخوا ...

عریزم من مطمئنم پول دارن 

اگه میدونستم پول ندارن همچین حرفی نمیزدم