2777
2789
عنوان

این جور مادر شوهرا همیش خوبن

160 بازدید | 5 پست

یدونه اونایی ک فقط پسر دارن دختر ندارن عروسشون دوس دارن بقیه دشمنن با خواهر شوهره میوفتن ب جونتون😂(از همه بدتر اونایین که فقط ی پسر دارن و تمام)اونا فک میکنن اسمون سوراخ شده ی پسر توفه خودشون اومده و متعلق ب خودشه ن شما این ی مورد خیلی حواستون باشه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣جفتش برا من صدق میکنه

پسرم تک پسره خواهرم داره ک ی سال ازش کوچیک تره و داداششو مال خودش میدونه همیشه میگه حق نداری زن بگیری حواست باشه موهاشو میکشم کسی بیاد سمتت

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره 

بعضی خانواده ها واقعا فهمیده ن 

مثلا من یه خانمی رو می‌شناختم میگفت من به پسرام همیشه میگم از الان تو کار خونه کمک کنن که عادت داشته باشن و به زنشون هم کمک کنن 

ولی بعضیا نه فکر میکنن پسرشون پادشاهه 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣جفتش برا من صدق میکنهپسرم تک پسره خواهرم داره ک ی سال ازش کوچیک تره و داداششو مال خودش م ...

این دیگ واقعا مسخرس مادر شاید برا خودش بدونه ولی اون یکی ک خواهرشه دیگ از حسودیشه میترسه ی نفر بهتر از خودش بیاد تو خانواده 

این دیگ واقعا مسخرس مادر شاید برا خودش بدونه ولی اون یکی ک خواهرشه دیگ از حسودیشه میترسه ی نفر بهتر ...

دخترم ۶ سالشه

پسرم ی سال و نیم بزرگتره از زمانی ک دخترم دنیااومده مدام کنار همن پسرم بااون کوچیکیش همه کارای خواهرشو میکرد دخترمم نمیزاره نزدیک داداشش بشسم حسادتشم ک نگم برات چقد زیاده

تازه ب منم میگه بابام شوهرء منه ن تو

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....