خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دلم یه مغازه هایی رو میخواد که از سر تا پا ست کردن خودشون حوصله تیکه تیکه خرید کردنو ندارم...😮💨
وا چرا حوصله نداری اتفاقا خیلی باحالتره یه عالمه تو مغازه ها میگردی اگه یه دوست پایه هم باهات باشه خیلی خوش میگذره هم نصف قیمت میخری هم اینکه وسطش میتونید برید با هم فست فود یا نوشیدنی بخورید خیلی باحاله
فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷
هعی ....خوشتیپی پول میخوادمن ۳ تومن دادم دیروز به بارونی هنوز دارم میسوزم😭😂
من پولم دارم ولی همش میگم مگه کجا میخوام برم که بخرم الکی تو کمد جا میگیره
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....