2777
2789

سلام

شبتون بخیر

پسرم هشت سالشه

چند وقته حدودا هر دو سه روز یکیار خارش بدن میگیره

یا میشه قفسه ی سینم و پشت پاهام گز گز میکنه😭

یا میگه گوشم سوت میکشه و بیحال میشم

بنظرتون مشکل بدی داره؟؟؟؟؟

خطرناکه؟؟؟

جمعه آزمایش خون داره

ولی تا جوابش بیاد من سکته میکنم

احتمالا به چیزی الرژی داره

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید ب چیزی حساسیت داره

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

نترسون خودتو انشالله چیزی نیست ممکنه ی حساسیت باشه

زیاد نترسونید بچه روهم الکی استرس به خودت وارد نکن  بسپارش به خدا 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
حتی گز گز و مورمور بدن؟

بالاخره رو هرکی ی علامتی داره دیگ فکرای بد نکن هیچی نیست

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
ممکنه اینا علایم استرس باشه؟

برای خودتون؟ اخه بچه ها استرس چیو دارن؟

انقد الکی به خودت و بچت تلقین نکن بگو هیچیت نیست انشالله 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
برای خودتون؟ اخه بچه ها استرس چیو دارن؟انقد الکی به خودت و بچت تلقین نکن بگو هیچیت نیست انشالله

استرس خود بچه

اخه این خارشا خیلی طولانی شد

الانم عذاب وجدان گرفتم که چرا زودتر نبردمش برای آزمایش

استرس خود بچهاخه این خارشا خیلی طولانی شدالانم عذاب وجدان گرفتم که چرا زودتر نبردمش برای آزمایش

ممکنه 

ولی اینا حساسیته ممکنه ب ی غذا یا مثلا سبزی و میوه خاصی حساسیت برداشته حتی بعضی از بچه ها به موز هم حساسیت دارن یا ممکنه دکتر ی دارو بهشون بده اوکی میشن بعد مصرف فعلا هم باهاش صحبت کن بگو خوب میشی انشالله

ممکنه ولی اینا حساسیته ممکنه ب ی غذا یا مثلا سبزی و میوه خاصی حساسیت برداشته حتی بعضی از بچه ها به م ...

اخه دیروز میگفت مامان داشتم تلویزیون میدیدم

بدنمو به دستام تکیه داده بودم

یهو گوشم سوت کشید و دستام بی حس شد و یهو عقبی خوردم زمین🥺

از دیروز که اینو گفت حالم بده

اخه دیروز میگفت مامان داشتم تلویزیون میدیدمبدنمو به دستام تکیه داده بودمیهو گوشم سوت کشید و دستام بی ...

الهی عزیزم به چیزای بد فکر نکن ساده بگیرش انشالله که چیزی نیست ...ولی جوری با خارش بدن بیچاره کنار اومده ای کاش زودتر میبردیش ..