2777
2789
عنوان

جاریم از رابطه اش با شوهرمش میگه یعنی برا سوزوندن من میگه یا چی مثلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3318 بازدید | 98 پست

معمولا ادما وقتی یه مشکل و نقطه ضعفی دارن خود به خود حساس میشن و همه چیو به خوشون میگیرن. در اینکه اون ادم پر فیس و افاده اییه شکی نیست اما با همه همینه نه فقط تو

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس می‌کن شاید داره باز خیانت میکنه

برات مهم نیست 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
هردوشون کچلن هم شوهرم هم برادرش

پس به شوهرت گرمی بیشتری بده.‌قهوه  هم خیلی زیاد تاثیر داره.چای با خرما بخوره تو چاییش هل و دارچین بریز هر شب..یواش یواش میلش بیشتر میشه.

خدایا شکرت🌹🌹🌹
نه

میتونم بپرسم چرا بچه نذاشتی جدا نشدی عزیزم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

جاری شما به شدت بی حیاست ک اینطوری انقدر واضح اینارو میگه !!!

ادم به رفیق صمیمییییییییی خودش انقدر شفاف توضیح نمیده!!

دوما

این مشکل شما و همسرت

درز کرده از یه جا توی خانواده شوهرت و جاریت فهمیده

حالا یا شوهرت دهن لقی کرده و به داداشش چیزی گفته

اونم به زنش گفته

یا مادرشوهرتون از زبون شما چیزی کشیده بیرون

جاری شما کاملا مطلع هست که مشکل زناشویی شما چیه

و داره دری وری تفت میده

توصیه میکنم یه بار یواشکی صداشو ضبط کنی 

و به همسرت اطلاع بدی 

خیلی اروم بگی اره فلانی این چنین حرفایی رو بهم میزنه

اگر دیدی تعجب کرد یا گفت امکان نداره و غیره

حرفتو اصلاااا باور نکرد

صدارو بذار

میتونم بپرسم چرا بچه نذاشتی جدا نشدی عزیزم

نمیدونم فریب حرفاش التماسش نمیدونم واقعا مثل آدمی بودم ک هزار دلیل برای رفتن داشت اما دنبال بهانه بود برای موندن 

جاری شما به شدت بی حیاست ک اینطوری انقدر واضح اینارو میگه !!!ادم به رفیق صمیمییییییییی خودش انقدر شف ...

بعضی ها کلا عادت شونه س.ک.س رو پز میدن 

انگار شوهر های بقیه ببخشید مرد نیستن

نمیدونم فریب حرفاش التماسش نمیدونم واقعا مثل آدمی بودم ک هزار دلیل برای رفتن داشت اما دنبال بهانه بو ...

😔😔عزیزم 

خودت چند سالته ؟

جاری شما به شدت بی حیاست ک اینطوری انقدر واضح اینارو میگه !!!ادم به رفیق صمیمییییییییی خودش انقدر شف ...

چون میدونه شوهرم بهم خیانت کرده اینطور میگه. بعدشم شوهرم باور میکنه چون میشناستش