2777
2789

همیشه میگه شوهرم با اینکه 50 سالشه اما روزی سه بار رابطه میخواد همش میگه هیچکس ب خوشکلی و خوش هیکلی تو نیست همش مجبورم لباس.... بپوشم. همیشه حرفای این مدلی میزنه بهم. گاهی دلم میگیره چون تو این زمینه من و شوهرم مشکل داریم همین الان 10 روز پریود بودم رابطه نداشتم یه هفته هم از پریودی میگذره بازهم هیچی و بخاطر همین باهاش قهرم دلم میگیره. میدونم جاریم شاید دروغ بگه از عمد بگه ولی خب چرا به من چه چون من آدمی نیستم اصلا از رابطه جلوش بگم یا بپرسم و اخلاقش اینه از عمد اینکارا میکنه مثلا خواهر شوهرم درحال جدا شدنا از عمد میبرتش با خودش وقتی لباس زیر میخواد بخره 

مرییضه

شوهر تو ک اینقدر سرده برادرش از خودش مطمئن باش بدتره

گفت روزی 3 بار بگو واویلا تو ک شدی برده ج ن س ی 

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ژن بی حیا و بدجنسی 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

کارما در انتظارشه.............................

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بگو رخت خوابتو جلو من پهن نکن

یکم حیا هم خوب چیزیه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....