2777
2789
شوهرم تو عقد جداشده بودومن مجردبودم باهاش ازدواج کردم والان خوشبختم وعاشق شوهرممالان چیش تابویه؟!!؟

تابو یعنی خیلیا نمیپذیرنش نگفتم بده بخدا عزیز 😂

خوشبخت باشید همیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صفر که نهتعداد پسرا از دخترا بیشترهاما خب حرف شمام از یه جهتایی درسته

خوب همین تعدادی ک بیشتره میرن سراغ زنی که یه تجربه ناموفق و منجر به جدایی داشته 

همینجوری خاستگار کمه این مدلی که مردها تنوع زن گرفتن شون بیشتر میشه خانوما باید صبر کنم که مورد مناسب بیاید۲۰ سال پیش خاستگار خوب و مناسب نبود الان که دیگ اصلا نیس همین تک توکی که هست میسوزه 

ولی از طرفی حق عشق محبت زندگی خوب رو هم به اونایی جدا شدن میدم 

عروسی گرفتن برای بار دومم حتی خانواده ما زشت میدوننیعنی یادمه برای دختر خانم ۴۰ ساله مجرد خانواده یه ...

آره جشن عروسی. 

حالا یک مورد بهت بگم. 

همسایه ما  زنش فوت کرد. بچه هم داشتند. 

با یک دختر ازدواج کرد. جشن عروسی گرفتند. بچه میگفت داریم میریم عروسی.. 

عروسی گرفتن برای بار دومم حتی خانواده ما زشت میدوننیعنی یادمه برای دختر خانم ۴۰ ساله مجرد خانواده یه ...

شما ازدواج دختر مطلقه را با پسر مجرد بد نمیدونید.؟؟؟ 

حالا ما این را بد میدونیم. 

اصلا من تو اطرافم ندیدم. سمت ما هیچ پسری با دختر مطلقه ازدواج نمیکنه...

مطلقه ها با هم ازدواج می‌کنند. 

جدیاطراف ما خیلی بد برخورد میکنن

سلام،من یه خواستگار دارم،و من اصلا نتونستم تصمیم بگیرم چی درسته چی غلط...بعد از یک سال و نیم از خواستگاری کردنشون و البته همچنان پیگیر بودنش،پذیرش این نوع ازدواج نمیدونم چرا برای اطرافیان انقدر سخت و غیر قابل قبوله...البته تو اطرافیان ما...برای من حتی دوست و همکار هم موافق نبودن...بیشترم حرف اینه که من حیفم) ببخشید البته تعریف از خود نباشه)

شما ازدواج دختر مطلقه را با پسر مجرد بد نمیدونید.؟؟؟ حالا ما این را بد میدونیم. اصلا من تو اطرافم ند ...

چرا اونم خیلی بد میدونیم

کلا من تو ۱۹ سال عمرم 

توی کل جد و ابادمون

اتفاق نیوفتاده مطلقه با مجرد ازدواج کنه حالا با هر جنسیتی 

بد میدونن اینو

مثل زن دوم گرفتن مثلا درون حد زشت میدونن

سلام،من یه خواستگار دارم،و من اصلا نتونستم تصمیم بگیرم چی درسته چی غلط...بعد از یک سال و نیم از خواس ...

سلام دقیقا برای ما هم همینه 

اصلاااا نمیپذیرن

شما علاقه ای نداری به طرف؟

اولیو قبول دارید؟

آره تو فامیل داریم. پسره شغل خوب داره خونه و ماشبن خوب هم داره. با یک دختر ازدواج کرده. هر سال یک کشور خارجه مسافرت میرن.. ویلا لب دریا.... 

باز هم تو فامیل داریم... همشون وضع مالی خوب. 

اخلاق بیست. برای همینه بهشون دختر میدن. 

سلام دقیقا برای ما هم همینه اصلاااا نمیپذیرنشما علاقه ای نداری به طرف؟

من در حد دو سه باری با ایشون تلفنی صحبت کردم،ولی نمیدونم کلا شرایطمون به هم نمیخوره یا واقعا این مسئله مطلقه بودنشون برام تابو هست.

متاسفانه متاسفانه علاقه از طرف ایشون بسیار زساده و بارها و بارها با وجود جواب منفی من و اطرافیانم ،همچنان پیگیر هستن آقا.و این مسئله فقط منو دو دل کرد...وگرنه اولین بار که از طریق معرف مطرح شد بلافاصله جوابم منفی بود و حتی یجورایی بهم برخورد

من در حد دو سه باری با ایشون تلفنی صحبت کردم،ولی نمیدونم کلا شرایطمون به هم نمیخوره یا واقعا این مسئ ...

ببینید 

بنظرم گاهی وقتا ما وقتی مخالفت میبینم نیاز داریم به یک دلیل محکم برای انجام اون کار 

پیگیر بودن ایشون اصلا منطقی نیست 

و دلیل مناسبی برای جواب مثبت دادن 

اگر شما عشق و علاقه زیادی داشتید با این اقا

یا یه چیز ویژه و محکم 

نرمال تر بود ایستادگی در مقابل این حرفا 

اما من جای شما بودم بازم ایشون رو رد میکردم 

شرایط مالی ، اخلاقی ، ظاهر و خانوادش ، دلیل طلاقش 

اینا هرکدوم چیه؟

من اصلا دوست نداشتم تو همچین شرایطی قرار بگیرم...گاهی فکر میکنم قبول کنم دل و عقلم راضی نمیشه ،جواب منفی که میدم یجور اعصابم خورد میشه...

اصلا برزخ بدی قرار گرفتم.حتی مشاوره هم رفتم ولی نتونستم تصمیم بگیرم...

فقط از خدا میخوام کمکم کنه.

لطفا شما هم برام دعا کنید.اصلا آرامشی ندارم

من اصلا دوست نداشتم تو همچین شرایطی قرار بگیرم...گاهی فکر میکنم قبول کنم دل و عقلم راضی نمیشه ،جواب ...

ببین دوستش داری؟

ترحم نه ها

دوست داشتن

حس خوبی که بخاطر اینکه خاطرخواهته نه

دوست داشتن محکم و واقعی

اگر نیست نکن 

چون ممکنه خانوادت بعدا بگن دیدی گفتیم مطلقه مناسب نیست