2777
2789
از خانواده شما خیلی کمن ،وگرنه این همه طلاق و ازدواج های مجدد صورت میگیره

توی خانوادمون مثلا مطلقه با مطلقه ازدواج میکنه فقط

من فکر میکنم نباید اونقدرا سخت گرفت 

چون حالا خانمه یا اقا یبار ازدواج کرده دنیا ک براش به اخر نرسیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادرم با این شرایط خانم ازدواج کرد خداوشکر خوشبحت شدن 

خانواده من مخالفت نکردن و دل جفتشونو شاد کردن و مثل دختر مجرد با زنداداشم رفتار کردن چیزی هم براش کم نزاشتن.

بعدش منم جدا شدم و یه پسر مجرد عاشقم شد

هنوز ازدواج نکردم اما بنظرم انقدر سخت نگیرید مهم دو طرفن که همو میخوان

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

دختر مجرد خاستگاری کم میکنن بعد پسر یا زن طلاق گرفتع بیاد با کسی که مجرده ؟ خوب اینجوری یه عده ک مجرد میمونه باید با اونایی که یه بار زندگی کردن و جدا شدن یا بچه دارن ازدواج باید  کنن که دیگ حق انتخابی ندارن 

دخترا الان کم ازدواج میکنن اینجوری اونایی که هیچ وقت ازدواج نکردن هیچ حق انتخابی ندارن که پسر مجرد میره دنبال خانوم هایی ک جدا شدن که

جدیاطراف ما خیلی بد برخورد میکنن

آره. 

ما زیاد داریم. 

خوشبخت هم شدن. 

مرده قبلا زن داشت. زنش یک املت هم بلد نبود درست کنه. هر روز غذا از بیرون بخر!، دختره همش دوست داشت بره پارتی... اهل زندگی نبود 

الان آقاهه با یک دختر مجرد ازدواج کرده.  جشن عروسی گرفتن. 

چند مورد دیگه هم هست. که خانمشون فوت شده. با دختر مجرد ازدواج کردن.. .. 

دختر 23 

دختر 27 

دختر 30 

.............. الی بالاتر. 

ولی همشون برای دختر  جشن عروسی میگیرن. 

ازدواج پسر مجرد یا دختر مطلقه که بدتره. 

آره. ما زیاد داریم. خوشبخت هم شدن. مرده قبلا زن داشت. زنش یک املت هم بلد نبود درست کنه. هر روز غذا ا ...

عروسی گرفتن برای بار دومم حتی خانواده ما زشت میدونن

یعنی یادمه برای دختر خانم ۴۰ ساله مجرد خانواده یه خاستگار ۳۶ ساله اقا مطلقه بود ، اصلاااااا نه تنها قبول نکردن بلکه بهشون برم خورد

توی خانوادمون مثلا مطلقه با مطلقه ازدواج میکنه فقطمن فکر میکنم نباید اونقدرا سخت گرفت چون حالا خانمه ...

آره واقعا بعضی وقتا میبینی به یکی از طرفا خیلی ام در حقش ظلم شده بلاخره با یه امیدی رفته خونه بخته ولی شکست خورده 

بهترین دین انسانیت

اینجوری موقعیت برای دخترای باکره که هیچ تجربه ازدواج یا عقدی ندارن که صفر میشه

صفر که نه

تعداد پسرا از دخترا بیشتره

اما خب حرف شمام از یه جهتایی درسته