2777
2789
عنوان

تاحالا ب مادر یا پدرتون گفتید ک چقد بهتون اسیب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 65 پست
اسی گفت مادرش پارانویید دارهشک و بی اعتمادی شدید (بیمارگونه) نسبت به همه چیزیه جور اختلال فکری و وسو ...

پارانویید خیلی کم ازش حرف زده میشه همه جا .. ولی یکی ازوحشتناک تریناست ... توهم توطءه داشتن وحشتناکه  فکرمیکنه همه باهم رابطه جنسی دارن همه بدشومیخوان همه میخوان هووش شن همه دشمنشن هم بدخواهشن مثلا میادبالاسرم میگه سم نریزی توغذامون  و لب نمیزنه  یا حق نداریم ک ب بابامون نزدیک شیم  فک میکنه داداشام باهم و من با بابام و داداشام تمایل جنسی داریم ما هممون انقدافسردگی داریم ک محال ترین جیزی ک بش فکرنمیکنیم رابطه داشتنه کلا

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارانویید خیلی کم ازش حرف زده میشه همه جا .. ولی یکی ازوحشتناک تریناست ... توهم توطءه داشتن وحشتناکه ...

من یکی رو میشناسم

میخوان برن کفش بخرن 

نمیزاره زنش بیاد تو مغازه

میگه اگه فروشنده بهش بد نگاه کنه چی ؟

کفشارو میاره تو ماشین زنش تست کنه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

خب خداروشکر پس چرا دیگه میری خونه مادرت ازش دوری کن کم برو اعصابت آروم باشه

تاپیکام و بخون عزیزم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

طلاق گرفتی؟یا رفتی قهراگه راهی داره برگرد خونت به خاطر بچه هات گناه دارن مادرت نفرینشون میکنه

برمیگردم همین روزا

همه پدر و مادرها دانسته و ندانسته تروما به بچه هاشون وارد کردن 

غزل جون خودت میدونی مامانت بیماره من خو م بیمار پارانوئید دیدم یه آقای ۴۰ ساله حتی برای دانشجوی پزشکی سال ۵ که من بودم شرح حال گرفتن سخت بود چه برسه زندگی کردن پس ببخشش و رهاش کن 

پدر و مادر منم خطا زیاد کردن هرچند حامی بودن ولی بالاخره ندانسته بر اساس تربیت غلط خودشون یه آسیبایی زدن مادر منم ما رو ول میکرد خونه مادر بزرگم تا درس بخونه و خیلی از آسیبهای کوکی من‌مال اون زمانه 

پدرم تا من میخواستم یه چیزی تو جمع بگم سریع ضایعم میکرد 

خوبی هم داشتن میگم حامی بودن 

منم خیلی درگیر کودکیم میشم ولی تهش میگم ببخش تا بنگتونی زندگی کنی 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

همه پدر و مادرها دانسته و ندانسته تروما به بچه هاشون وارد کردن غزل جون خودت میدونی مامانت بیماره من ...

به هیچ وجه نمیتونم کناربیام زندگیم شدیدا تحت شعاع تروماهاما و درمانشون خیلی سخته واسم 

خونه شوهرت هرچی باشه بهتر از خونه پدرته بچه هات اونجا اذیتن الان دیگه اکثر مردها خیانت کردن سعی کن د ...

چشم اذر جان   

غزل جون من از وقتی مادر شدم نمیتونم تحمل کنم شرایط بد یه بچه رو ذهنم خیلی درگیر بچه ها میشه هرچند که اونا تو رو دارن و خدا رو براشون دعا میکنم امیدوارم خیلی خیلی موفق بشن تا غم این روزات رو بشورن و ببرن 

به هیچ وجه نمیتونم کناربیام زندگیم شدیدا تحت شعاع تروماهاما و درمانشون خیلی سخته واسم

معلومه که سخته 

من روانشناس نیستم و به روانشناسی علاقه هم ندارم ولی تجربه شخصیمه تا نبخشی نمیتونی رها کنی