2777
2789
عنوان

بیایین چرتو پرت بگیمم حوصلممم بحث ازادددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 198 پست
نه قرض نمیدم شوشوم همه رو میریزه تو اون شکمش😂😂حوصله ندارم غذا درس کنم

😂😂😂شوشوت چاق میشع زشت میشه ها😔😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
لعنتی دیدی یهوچه فاجعه ای رخ میده🤣😅شوهرت که متوجه نشد

نه خودم بهش گفتم ک باهم بخندیم . بعد دونه ها سبک بود اومد بالای غذا جمع کردمش 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا باقاشق کمی میذاشتم تودهنم که گردووپسته هاحروم نشه ولی لعنتی شوربود😫

🥲😑

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اخر اون یارو ک میخاس بیاد خونتون یکاری کنه اومد؟😔😂

نه مرتیکه .اونم نیومد من بدبخت کلی جمع و جور کردم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
دقیقا باقاشق کمی میذاشتم تودهنم که گردووپسته هاحروم نشه ولی لعنتی شوربود😫

چرا شور شده بود ؟

نه مرتیکه .اونم نیومد من بدبخت کلی جمع و جور کردم

عزیزممم اشکال نداره در عوض خونه مرتب شده

عزیزممم اشکال نداره در عوض خونه مرتب شده

تازه بخاطرش حرصمو سر مادرشوهرم خالی کردم  .عوضی بمن میگه نصاب میاد خونتو مرتب کن انگار من خرفت شدم بعقلم نمیرسه خونه مو مرتب کنم حتما باید اون بهم بگه . منم تلفنو روش قطع کردم🤣🤣

تازه بخاطرش حرصمو سر مادرشوهرم خالی کردم .عوضی بمن میگه نصاب میاد خونتو مرتب کن انگار من خرفت شدم ب ...

😂😂😂😂خوبش کردی  پرو رو