لعنتی دیدی یهوچه فاجعه ای رخ میده🤣😅شوهرت که متوجه نشد
نه خودم بهش گفتم ک باهم بخندیم . بعد دونه ها سبک بود اومد بالای غذا جمع کردمش
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخر اون یارو ک میخاس بیاد خونتون یکاری کنه اومد؟😔😂
نه مرتیکه .اونم نیومد من بدبخت کلی جمع و جور کردم
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
دقیقا باقاشق کمی میذاشتم تودهنم که گردووپسته هاحروم نشه ولی لعنتی شوربود😫
چرا شور شده بود ؟
تازه بخاطرش حرصمو سر مادرشوهرم خالی کردم .عوضی بمن میگه نصاب میاد خونتو مرتب کن انگار من خرفت شدم بعقلم نمیرسه خونه مو مرتب کنم حتما باید اون بهم بگه . منم تلفنو روش قطع کردم🤣🤣