2777
2789
عنوان

بیایین چرتو پرت بگیمم حوصلممم بحث ازادددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 198 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میرممممم وایسااا😂😂😂

اره برو🤣🤣🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

من دارم کیمیا میبینم دلم برا آرش سوخت 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
اگ شوهر ایندم موقع زایمان گریه نکنه چی😂😂😂

🤣🤣🤣نههه

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

بیاین بگین کدومش قشنگ تره باشماره بگین

هیچکدوم سلیقم نبود🥲من ساده ی ساده میپسندم 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ویوا لا ویدا اهنگ کلدپلی 😍

😍😍😍

زنده باد زندچی

الهیی خدا رحمتت کنه😂😂😂 بگو تو مراسمت چلو گوشت بدن مام بیاییم

عه صبر کن چلو گوشت با هم بخوریم بعد بمیرم حیفه😂😂😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

کرم دارم دوست دارم همیشه اون پیام بده😂

دقیقا تو منییی 

نگفتم اینو گفتم الا کاربرا میگن بچه ای🥲🤣

فک کنم توش اردم باشه تخم مرغ خالی نمیشه

این که ارد نزده نمیدونم من درست میکنم شنبه

بهت میگم چطور شد😃😔😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

اسی اون برنامه رو ازکجا دان کنم با لب تاب میشه؟ مهدییی اماده باش ک میخام ازت انتقام بگیرم😂😂😂

پاره شدم🤣🤣🤣🤣🤣

برنامه نیست قشنگم رباته تو تلگرام 

تل داری؟