2777
2789
عنوان

خدایا پس‌ کی یه نی نی به من میدی 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 83 پست
انشاالله بزودی آزمایشتون مثبت بشه.با جدیت برین دنبالش

مرسی فداتشم... انشاالله 

توکل بخدا

این ماه جدی تر پیگیری میکنم🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی فداتشم... انشاالله توکل بخدااین ماه جدی تر پیگیری میکنم🌺🌺

آره انشاالله بسلامتی.

هم خودتون هم همسرتون آزمایش بدین خیالتون راحت باشه همه چی اکی هست بعدم به امیدخدا اقدام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره انشاالله بسلامتی.هم خودتون هم همسرتون آزمایش بدین خیالتون راحت باشه همه چی اکی هست بعدم به امیدخ ...

😍🥰🙏🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بله قبلا رفتم مشکلی نبود ولی میخوام دوباره برم چون ۸ ماه شد اقدامم

من ۱۰ماه اقدام جدی و زیاد بودم نمیشد بااینکه سونوهام همه نرمال بود.هرجاهم میرفتم میگفتن تا یکسال طبیعیه 

خسته شدمو شک کردم گفتم همسر و ببرم آزمایش اسپرم

متخصص خودم گفت خوبه نرمال.پیش یکی دیگه بردم گفت بی اشکالی نیست برو ارولوژی.رفتیم گفتن واریکوسل همسر .ول اونم نمیشه گفت قطعی دلیل ناباروریتونه

متخصص خودم گفت خوبه نرمال.پیش یکی دیگه بردم گفت بی اشکالی نیست برو ارولوژی.رفتیم گفتن واریکوسل همسر ...

ما هم باید جدی تر پیگیری کنیم. سنمون هم کم نیست🤕

متخصص خودم گفت خوبه نرمال.پیش یکی دیگه بردم گفت بی اشکالی نیست برو ارولوژی.رفتیم گفتن واریکوسل همسر ...

با درخواست خودم رفتم عکس رنگی رحم.لوله هام بسته بود.خداروشکر یکیش بازشد همون ماه باردارشدم

منم عجله سنو داشتم.۳۱ دخترم دنیااومد.همون ماه بعد عکس رنگی که گفتن یه لوله باز نمیشه و فقط یه لوله ت باز هست ناامید رفتم برای پروسه آی وی اف و آی یو آی.که خداروشکر قبل اون طبیعی باردارشدم

ببخشید پرحرفی کردم.نمیدونم اونجا شرایط چجوریه راحت آی وی اف انجام میدن یا نه.هزینه هاش چجوریه.ولی آی وی اف هم خوبیای خودشو داره  

منم عجله سنو داشتم.۳۱ دخترم دنیااومد.همون ماه بعد عکس رنگی که گفتن یه لوله باز نمیشه و فقط یه لوله ت ...

عزیزم خدا حفظش کنه واست😍🌺

ببخشید پرحرفی کردم.نمیدونم اونجا شرایط چجوریه راحت آی وی اف انجام میدن یا نه.هزینه هاش چجوریه.ولی آی ...

این چه حرفیه ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی🙏🙏 انجام که میدن، اینجا هم کلینیک های تخصصی هست برای نازائی و... ولی اصلاً درباره شرایطش و هزینه هاش اطلاع ندارم

باید پیگیر بشم

ممنون .الان به دومی هم فکرمیکنیم ولی شیطنتهاش زیاده دست نگه داشتیم یکم بزرگتر بشه بعد

😍🥰😍🥰الهی که همیشه شاد باشید کنار هم، تنت سلامت باشه 

این چه حرفیه ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی🙏🙏 انجام که میدن، اینجا هم کلینیک های تخصصی هست برای ...

خواهش میکنم عزیزم.وقتتونو نمیگیرم دورادور براتون دعا میکنم.کشور غریبم هستین بقول مادربزرگم غریب تندرست باشین انشاالله.