sspiringg مدیر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 عنوان دلم خیلی براشون تنگ شده اما منو نمیخوان | مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 48 پست از بس گریه کردم حس میکنم دارم کور میشمهیچ چیز و هیچ کس ارومم نمیکنه امیدوارم به بدترین شکل خدا انتقام بگیره این آدم ویران شده از دور قشنگ است.... دیروز | 22:36 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahrami_mahdis عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 1158 کی دیگه دارم از دلتنگی میمیرموقتی الان نخوان بزرگ بشن هم نمیخوان نگفتی چن سالشونه پسرن یا دختر؟
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 کی نمیخوادت ؟؟منم دو ماه پیش پسرم گفت مامان جدید دارم و دیگه نمیخوامت خدا لعنت کنه باباش و که مغزش و ... الهی بمیرم چند سالشه این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 نگفتی چن سالشونه پسرن یا دختر؟ سه تان دو تا دختر یدونه پسر زیر هفتن این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 7987 کی دیگه دارم از دلتنگی میمیرموقتی الان نخوان بزرگ بشن هم نمیخوان متاسفانه همینه اگه الان باهاشون نتونی ارتباط بگیری بزرگ شدنم سمتت نمیان.چراجداشدی؟مگه بچها بهت وابسته نبودن؟مگه خودت نگهداریشون نمیکردی مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
mahsa3343 عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 18 کی دیگه دارم از دلتنگی میمیرموقتی الان نخوان بزرگ بشن هم نمیخوان باور کن این بچه به سنی که با عقل خودش تصمیم میگیره میاد پیشت ولی خوب الان بچه هست نمیفهمه درکت میکنم عزیزم دوری فرزند خیلی بده ولی باید صبر کنی
mahsa3343 عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 18 سه تان دو تا دختر یدونه پسر زیر هفتن آخی عزیزم انشالله درست میشه نذر و نیاز کن جواب میده
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 درسته مادری دلت تنگ میشه یجوری مخفیانه بروبچه هاتا ببینروزها که پدروشون پیششون نیستاگه میدونی جاشون ... امیدوار بودم به رای قاضی اما باید میدونستم تو این خراب شده هیچی به نفع ما زنا نبست این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
baharbahrad عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 478 سه تان دو تا دختر یدونه پسر زیر هفتن عزیزم ،معلومه مجبورشون کردن اینو بگن،،یکم بزرگتر شدن خودشون میان پیشت الان از پدرشون میترسن
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 خیلی نا امیدم خیلی خدایا کاش راحت شم از این زندگی اجباری این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
اردیبهششششششت عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 5960 حس خفگی بهم دست داد با این تاپیک.چقد غم داشت اوف😭😭😭 خدایا شکرت💐🙏
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 حس خفگی بهم دست داد با این تاپیک.چقد غم داشت اوف😭😭😭 کاش اروم میگرفتم اصلا کنترل اشکام و ندارم دارم خفه میشم کاش خودکشی گناه نبود این زندگی نیست که من دارم میکنم این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
اردیبهششششششت عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 5960 کاش اروم میگرفتم اصلا کنترل اشکام و ندارم دارم خفه میشم کاش خودکشی گناه نبود این زندگی نیست که من دا ... وای درکت میکنم عزیزم.بمیرم برات.فقط میتونم واست دعا کنم.کاش معجزه بشه برات🥺🤲 خدایا شکرت💐🙏
bahrami_mahdis عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 1158 سه تان دو تا دختر یدونه پسر زیر هفتن آخی عزیزم خب اونا بچن حالیشون نیست نگران نباش عاقلتر بشن سراغتو میگیرن