2777
2789
عنوان

شوهرم برا دوست خانمش با غم میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 104 پست
نه اینجوری ام نیست ..شما ی وکیل خوب بگیر بعد هم بگو ایشون قصد طلاق داره پس باید حق و حقوقم رو بده اگ ...

نه جهاز خودشه

پول وکیل ندارم 

اون وکیل گرفته 

ولی از چند تا وکیل مشاوره گرفتم راهی نبودچون خونه ماشین چیزی ب اسمش نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و منی ک الان تو حسابم ۱۴هزار تومنهبچم مریضه حتی دکتر نتونستم ببرمش و نون خالی خورد و خوابید شوهری ک ...

عزیزم شما هم زحمت بکش خودتو ببر بالا 

من اگه الان اینجام هیچ احدی پشتم نبوده 

همیشه خودم دستمو گذاشتم رو زانوی خودم بلند شدم

نه اینجوری ام نیست ..شما ی وکیل خوب بگیر بعد هم بگو ایشون قصد طلاق داره پس باید حق و حقوقم رو بده اگ ...

حتی اعتراض زدم برا مهریه،رفت دادگاه خانواده استان،ولی بازم تغییر نکرد ،همون یک سکه پیش پرداخت و سالی یک سکه

عزیزم شما هم زحمت بکش خودتو ببر بالا من اگه الان اینجام هیچ احدی پشتم نبوده همیشه خودم دستمو گذاشتم ...

چیکار کنم با بچه؟هیچ کاری نمیشه بچمو با خودم ببرم،و حقوقش همش باید بره جای کرایه

نظافت اینا هم ک تو دیوار زدن بلا نسبت فقط ادمو برا سک.  س ساعتی میخان الکی مینویسن نظافت منزل

حتی وام نمیتونم بگیرم چون ضامن ندارم

خودم تک و تنهام 

چیکار کنم با بچه؟هیچ کاری نمیشه بچمو با خودم ببرم،و حقوقش همش باید بره جای کرایهنظافت اینا هم ک تو د ...

🥲🥲

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 

مطمئنم سرش به سنگ می خوره به همین زودی.  ولی شما چی میشی 

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
اگر بچه داری نفقه بچه چی ؟بچت چند سالش هست ؟

نفقه بچه شد ماهی۲تومن اعتراض زدم شد ماهی۲۵۰۰

ولی پرینت برده دادگاه که ۱۷میلیون واریز کرده برام

حالا خودش گفته بود این ۱۷میلیون کنتور آب بکش برا خونه 

الان رفته گفته نه نفقه دادم

برا همون چند ماهه حتی نفقه بچه رو نمیده

آره میتونن 

هعی خواهر دست رو دلم نذار😔😔😔

خدا لعنت کنه اون زنام نخ میدن که مردا اینجوری روانی میشن

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️