2777
2789
عنوان

باردارم درد دارم یه لحظه بیاین

149 بازدید | 11 پست

هفته رفتم پیش دکترم که قرصای جدید اهن و مولتی ویتامین و ویتامین د داد از همون شب دلپیچه دارم با کمردردای پریودی. الان ۵ روزه قرصامو قط کردم گفتم شاید خوب بشم خوب نشدم. بنظرتون از قرصاس.   الان ۱۷. ۱۸ روزه درد دارم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچ ربطی نداره.شیاف پروژسترون بخر بزار امشب ببین بهتر میشی

اخه دکترم تجویز نکرده. خودم بخرم ضرر ب بچه نداره؟؟

بعید میدونم اصلا ربطی داشته باشه ولی شما هر علائمی دیدی که اذیت کننده و ادامه دار بود باید بری بیمارستان ۱۷ ۱۸ روزه داری درد میکشی سر خود قرص قطع میکنی خب برو ببین علتش چیه

منم ۲۹ هفته ام دیشب یهو معده درد و دلپیچه گرفتم الانم درد دارم ولی خیلی خفیف چند روز پیش آزمایش و سونو دادم و همه چی نرمال بود طول سرویکسمم خوب بود الانم نه ترشح دارم نه لک نه حتی انقباض ولی درد دارم اصلا نمیدونم از کجام میزنه به کجام😂 یه چیزی بین نفخ و درد پریود و دلپیچه و سنگینی درد مثانه و همه چی با هم

منم ۲۹ هفته ام دیشب یهو معده درد و دلپیچه گرفتم الانم درد دارم ولی خیلی خفیف چند روز پیش آزمایش و سو ...

شما نگران نیسی؟