2777
2789
عنوان

کراش

274 بازدید | 45 پست

دخترا اگه رو یه پسری کراش داشته باشید فالوتون کرده باشه چجوری بهش نخ میدید؟دلم میخواد یه جوری ارتباطو برقرار کنم ولی میترسم ریپلای کنم مثلا استوریای کاریشو حتی مثلا تو چشمش کوچیک شم بگه خودش شروع کرده. ولی از یه طرفم میگم شاید تا نخ ندم کاری نکنه. بیاین هم فکری

خب‌استوری‌کاریشو‌ریپلای‌کن

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو ی استوری ریپلا خور بزار ک اون شروع کنه

چی بذارم اخه؟کلا دم به تله نمیده اصلاا ریپلای نمیکنه تنها حرکتی که میزنه اینه بعضی از استوریام که عکسه خودمه لایک میکنه اونم بعد ۲ماه که از فالو کردنم گذشت. ولی دوسش دارم دورادور میشناسمش از دانشگاه

بنظرت از چشمش نمیوفتم؟چمیدونم هی میگن دختر شروع نکنه.موندم چیکارکنم

ببین رسمی باش بزار خودش ادامه میده اگه پایه باشه

خودتو سبک جلوه نده

معمولی

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

ببین رسمی باش بزار خودش ادامه میده اگه پایه باشهخودتو سبک جلوه ندهمعمولی

اره من که گرم نمیگیرم نهایت مثلا ریپلای👏🏻 بذارم . ولی میگم بچه که نیس میفهمه واسه حرف زدن ریپلای کردم؟یا بنظرت مثلا عادیه حالا چون هم رشته ایم ریپلای کردم؟

ببین رسمی باش بزار خودش ادامه میده اگه پایه باشهخودتو سبک جلوه ندهمعمولی

موقعیتش جوریه که تو دانشگاه دوستای صمیمیم همه میشناسنش بعد از ایناس که مغروره کلا با منم اصلااا صمیمیتی نداشته . شخصیتش این مدلیه که من هنوز واسم عجیبه استوری عکس خودمو لایک میکنه. چون مشخصه دوس نداره بین دوستام و بچه ها حرفش بشه مثلا این‌پیامی داده. پست از خودم گذاشتم اون و لایک نمیکنه حتی فقط استوری ک خودم میفهمم ن بقیه

اره من که گرم نمیگیرم نهایت مثلا ریپلای👏🏻 بذارم . ولی میگم بچه که نیس میفهمه واسه حرف زدن ریپلای ک ...

عادیه سخت نگیررر

موقعیتش جوریه که تو دانشگاه دوستای صمیمیم همه میشناسنش بعد از ایناس که مغروره کلا با منم اصلااا صمیم ...

ببین‌دوس‌نداره‌دید‌بقیه‌نسبت‌بهش‌عوض‌شه

یا‌فکر‌کنن‌هول‌و‌اینا

بااین‌اوصاف‌پس‌این‌حرکتای‌کم‌هم‌میتونه‌نشون‌بده‌تورو‌صمیمی‌میدونه

ببین‌دوس‌نداره‌دید‌بقیه‌نسبت‌بهش‌عوض‌شهیا‌فکر‌کنن‌هول‌و‌اینابااین‌اوصاف‌پس‌این‌حرکتای‌کم‌هم‌میتونه‌ن ...

اره اصلااا دوس نداره وجهش خراب شه . حتی من و مثلا ازم شناخت که نداره اصلا من اون و میشناسم فقط فهمیده از طریق دوستام و رشتم که تو اون دانشگاه و رشته  بودم. ینی مطمئنم صدسالم بگذره اون واسه ادمی که نمیدونه نظرش چیه نمیاد پیام بده خودشو کوچیک کنه. اگرم نظری داشته باشه اون آدم از لایک فرا تر نمیره. لایک کردنشم هدفمنده فقط عکسام. ینی ادم دیگه ای بود میگفتم حالا لایکه. این اصلا همجین شخصیتی نیست 

اره اصلااا دوس نداره وجهش خراب شه . حتی من و مثلا ازم شناخت که نداره اصلا من اون و میشناسم فقط فهمید ...

اره‌دقیقا‌متوجه‌شدم