2777
2789
عنوان

چرا تاپیکای من کسی نمیاد 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 52 پست
فکر کنم قصدش اینه بین شمارو بهم بزنه ولی آخه چقدر آویزون ول کن دیگه تهدید به شکایت بشه دست برمیداره

اره درسته ، یا مثلا میگه شاید کلت کرده باشن ، بیاد طرف من نمیدونه ک تازه ی مرحله جلو ترم رفتیم ما 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 💋🥹❤️

برام دعا کن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره درسته ، یا مثلا میگه شاید کلت کرده باشن ، بیاد طرف من نمیدونه ک تازه ی مرحله جلو ترم رفتیم ما مم ...

آها پس نمیدونه شاید بفهمه دست برداره 

خواهش میکنم ❤️انشالله که حل میشه خبر بده چیشد 

آها پس نمیدونه شاید بفهمه دست برداره خواهش میکنم ❤️انشالله که حل میشه خبر بده چیشد

اره یجورایی دست و پا میزنه ک برگرده بهش 

حتما امروز سعی میکنم باهاش حرف بزنم خیلی لطف کردی عزیزم 

من خیلی رو دیدن قیافش کنجکاو بودم ولی از همون اول جوری رفتار کردم ک برام مهم تبست هیچی ازش نمیدونم جز اینکخ میدونم چند ماهی از من کوچیکتره و رسته تحصیلیش چیه همین 

من خیلی مغرور بازی در آوردم و با رفتارم نشون دادم نمیخوام چیزی بدونم ولی نامزدم برا اینکخ بگه بیا من هنوز آدما پیگیرمن همیشه اعصاب منو خورد کرده الان دیگه کم موندن تا روانی شدنم 

اره یجورایی دست و پا میزنه ک برگرده بهش حتما امروز سعی میکنم باهاش حرف بزنم خیلی لطف کردی عزیزم من خ ...

پس از اول تقصیر نامزدته شاید نامزدت در مقابل شما احساس کمبود داره فکر می‌کنه شما ازش بالاتری با این حرفا میخواد خودش رو بکشه بالا 

باهاش حرف زدی حتما بگو که برای تو اون خانم ذره ای اهمیت نداشته و هرکسی یه گذشته ای داره ولی خودت باعث شدی من حساس بشم و الان هم وظیفه توعه که این مسئله رو حل کنی  

پس از اول تقصیر نامزدته شاید نامزدت در مقابل شما احساس کمبود داره فکر می‌کنه شما ازش بالاتری با این ...

اره حتما منتظرم بیدار شخ ببینم میاد حضوری همو ببینیم یا ک تلفن بزنم ببینم جی بشه 

هوووف‌

مرسی عزیزم