2777
2789
عنوان

خواستگارم گفت گذشته برات مهمه

142 بازدید | 13 پست

یعنی چی امروز اومدن اولین بار بود رفتیم تو اتاق داشتیم ازهم سوالامون می‌پرسیدیم اونم اینو پرسید بعد خاستم بگم اگه چیز خاصی هست بگو که حرف میون حرف افتاد بعدش هم یادم رفت

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کسی ک این سوال و می پرسه فرار کن بخدا راست می گم هر چی می گه رو ده برابر کن می شه گذشتشمخالف رپ ن ...

بیشتر راهنماییم می‌کنید خواهش میکنم 

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

گذشته اشخاص بخشی از زندگی و خصوصیاتشون هست پس مهمه،باید بدونی باکی میخوای یه عمر بگذرونی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

به روشن فکری های الان باشه میگن نه مهم نیست 

ولی از نظر من خیلی هم مهمه 

گذشته شخص شخصیت ، توقعات و عادات رفتاری اش رو میسازه 

شخصی که هر روز با یکی بوده به تنوع طلبی عادت کرده ، کسی که نگاه دنبال کننده به خانم ها داره کنترل نگاهش میتونه براش سخت باشه کسی که رابطه ی پر خطر داشته میتونه ناقل هزاران بیماری نهفته باشه 

و این گذشته ها درونش نهادینه شده دختر و پسر هم نداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
به روشن فکری های الان باشه میگن نه مهم نیست ولی از نظر من خیلی هم مهمه گذشته شخص شخصیت ، توقعات و عا ...

دقیقا ،مطمئن باشین جمله گذشته هرشخص بخودش مربوطه ساخته افرادی هست که کنترلی بر رفتارهای غیرمتعارفشون ندارن وجالبه راضی نمیشن کسی از کارشون سر دربیاره،سرشونو کردن توبرف وزیر این تفکرقایم شدن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
دقیقا ،مطمئن باشین جمله گذشته هرشخص بخودش مربوطه ساخته افرادی هست که کنترلی بر رفتارهای غیرمتعارفشون ...

موافقم و اتفاقا اینو از اعتراضات خانم های همینجا برداشت کردم 

توی تاپیک میاد نظر میده گذشته هر شخص مال گذشته است و به خودش مربوطه بعدش تاپیک میزنه همسرم دوست دختر سابقش رو لایک میکنه چیکار کنم؟ 😐

خب چرا وقتی خودت باهاش مشکل داری با ادعای روشن فکری دختر مردم رو توی چاهی که خودت هستی میندازی ؟؟ 

متاسفانه  گروهی  از مردم ما روشن فکر نشدن بلکه بی خیر شدن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بیشتر راهنماییم می‌کنید خواهش میکنم

هر کسی ی گذشته ای داره حالا ممکنه عاشق شده باشه با کسی قول و قرار گذاشته باشه یا ۴ تا دوس دختر یا پسر داشته باشه این از قدیم بوده الانم هست چیز دور از ذهنی ام نیست قرارم نیست وجود این گذشته دلیل بر کثافت کاری طرف باشه تا اینجا اکی؟ تمام مشاوره ها و روان شناسا هم می گن در این مورد با آدمی ک می خوای باهاش ازدواج کنی صحبت نکن جزییات و نگو اصلا و ابدا

ولی خیلی ها ب خصوص مردا صیغه ای داشتن رابطه ی غیر چارچوب داشتن اینا موقع ازدواج نمی گن فقط تحت شرایطی مجبورن بگن ک قضیه شون لو رفته ۴ نفر از دوست و فامیل خبر دارن می ترسن فردا ب گوش طرف برسه چ حین خواستگاری چ بعدش می گن جلوتر و سر بسته یکم بگیم ک بعدا فهمید هم ماست مالی راحتر باشه هم بگیم ما ک از اول بهت گفتیم