2777
2789
علمی که اثبات بشه و درست باشه خیلی هم خوبه. مذهب و دین با علم هیچ مشکلی نداره بلکه تشویق هم میکنه

بله کاش اینهمه گارد نگیرن همش میگن کتاب علمی بخونین کاش یبار در مورد علم و هوش حضرت علی تحقیق میکردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل از حضرت آدم موجوداتی روی زمین زندگی میکردن که خیلی شبیه به انسان بودن چندین سال قبل از اومدن حضر ...

بله همبن انسانهای ما قبل تاریخ

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
یعنی واقعن واقعنی فکر می‌کنید هابیل و قابیل وجود داشتن؟یا مثلا آدم و حوا تو بهشت بودن؟اینا همه قصه ا ...

دلیل این قصه های چیه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
پس شما لطف کن من بعد مریض شدی برو امامزاده دخیل ببند پیش دکتر نرو علمش ناقصه

عزیزم ولی اخرش اگه خدا نخواد اون دکتر واقعا هیچکاری نمیتونه بکنه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم