2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم هیچی نمیخوره هیچی فقط آب و شیر هرچی میذارم دهنش تف میکنه

چندماهگی گذاتیش ب غذا

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

چندماهگی گذاتیش ب غذا

والا از ۴ماهگی سوپ و فرنی اینا میذاشتم براش 

ولی چون حالت تکیه داشت میخورد از وقتی میشینه هیچی نمیخوره🥲

میگم همینجوری عادت نکنه هیچی نخوره☹️

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
والا از ۴ماهگی سوپ و فرنی اینا میذاشتم براش ولی چون حالت تکیه داشت میخورد از وقتی میشینه هیچی نمیخور ...

به همون شکل تکیه دادن بهش بدع کمی هم رقیق تر درست کن تا قورت بده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
به همون شکل تکیه دادن بهش بدع کمی هم رقیق تر درست کن تا قورت بده

بد عادت نمیشه ؟؟

چیز سفت نمیخوره. سوپم چون ابکیه توی لیوان میخوره😵‍💫😵‍💫

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
براش سیب زمینی و اینا سرخ کن بزار جلوش بزار بکنه تو دهنش مک بزنه بچه ها یکم سخت غذاخوری میشن ماست دو ...

سیب زمینی گذاشتم جلوش نخورد 

از این به بعد مگه بذارم جلوش 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
غذارو یه مدت بزار پیشش بازی بازی کنه، اگرم نخورداشکالی نداره، میدونم کثیف کاری ام داره

اینجوری یکم سختم میشه ولی مجبورم بذارم ببینم گی میشه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
بد عادت نمیشه ؟؟چیز سفت نمیخوره. سوپم چون ابکیه توی لیوان میخوره😵‍💫😵‍💫

دیگه اگه میخواهی چیزی بخوره باید با مدل خوردن کنار بیایی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻