sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 عنوان خدایا تا کی باید تحمل کنم 109 بازدید | 14 پست درد و غم و غصه داره همه وجودمو میسوزونهواقعا دلم میخوادبمیرم خدای من تحمل این حجم از غصه رو ندارم خدایا یه کاری کن باور نمیکنم دیگه بچه هامو نمیبینم وای خدا کاش همین الان بمیرم این آدم ویران شده از دور قشنگ است.... دیروز | 21:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شازده_کوچولو_روباه عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 1079 چی شده عزیزم شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
بگو_توعم_دلت_تنگه عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 440 میشه تاپیک اخرمو(از بالا) گزارش بزنید لطفا ممنون میشم🙏🏻🩵 ومرگزیباترینخاموشیِجهاناست
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 چرانمیبینی🥺 جدا شدیم از قبل گفت یه کاری میکنم بچه ها رو نبینی هر هفته چهار شنبه ها قرار بود بیارتشون میاورد دم در بهشون یاد داده بود جیغ بزنن بگن نمیخوان بیان بعد زنگ میزد به پلیس صورتجلسه میکرد بعد میبردشون این هفته اصلا بچه ها رو نیاورد حتی ببینمشون این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
مامان_نبات000 عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 280 جدا شدیم از قبل گفت یه کاری میکنم بچه ها رو نبینی هر هفته چهار شنبه ها قرار بود بیارتشون میاورد دم د ... بمیرم🥺چندسالشونه؟ کاربرتعلیقی وقدیمی ام
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 انشالله خدا به دلت آرامش بده شبا تا صبح کابوس میبینم دلم برا بغل کردنشون تنگ شده اصلا ارامش ندارم دلم بچه هامو میخوادوای خدا از بس گریه کردم کور شدم این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 بمیرم🥺چندسالشونه؟ ۷۶۴ این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1251 شبا تا صبح کابوس میبینم دلم برا بغل کردنشون تنگ شده اصلا ارامش ندارم دلم بچه هامو میخوادوای خدا از ب ... خدا لعنت کنه اینجور آدما رو. برو شکایت کن اگر فایده داره
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 خدا لعنت کنه اینجور آدما رو. برو شکایت کن اگر فایده داره فایده نداره این هفته دادگاه داشتمقاضی بچه ها رو اورد بچه ها گفتن مامانمونو نمبخوایم قاضیم رای داد به شوهرمخدا کجاست چرا این همه ظلمو نمیبینهچرا هیچکاری نمیکنه این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1251 فایده نداره این هفته دادگاه داشتمقاضی بچه ها رو اورد بچه ها گفتن مامانمونو نمبخوایم قاضیم رای داد به ... یه روزی اون بچهها پشیمون میشن
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 یه روزی اون بچهها پشیمون میشن حرف من اینه خدا کواین همه غصه کی تموم میشه این آدم ویران شده از دور قشنگ است....
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1251 حرف من اینه خدا کواین همه غصه کی تموم میشه نمیخوام ناشکری کنم ولی منم خیلی. وقته منتظرم خدا یه حرکتی بزنه برام
sspiringg مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 438 نمیخوام ناشکری کنم ولی منم خیلی. وقته منتظرم خدا یه حرکتی بزنه برام باور کن باور کن هیچ چیز بالا تر از ارامش نیست این آدم ویران شده از دور قشنگ است....