2777
2789
عنوان

شات پیاماش بعد خیانتش جلوچشمام عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 66 پست
خودم یه احمق به تمام معنام هر بدی کنه در حقم بازم انگار انگار ک بخام ازش متنفر شم نمیتونم بازم دوسش ...

دقیقا تو همین وضعیتم

ولی قیدشو میزنم...

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارهمن خودم خیلی ادم متعهدیمخیلیییو جالبیش میدونی چیهتعریف ازخود نباشههرکی‌باهم میدیدتمون میگفت واقعا ...

ربطی به زیبایی و اینا نداره یه مریضی هست

همسر سابقم به شدت پول دوست بود

برای پول ازدواج کرد

بعد ورشکستگی بابام .شوهر سابقم منو رها کرد 

میتونیم لیاقتمون بیشتر ازاین حرفاس

من با اکسم یه هفته همینجوری معمولی حرف مزدیم بعد دیشب ساعت ۱۲ شب رفت خابید 

امروز تولدمه تبریک نگفت پیام عادی هم نداده 

🙂💔اگ پیام داد چی بگم بهش؟

حق من حداقل یه تبریک ساده بود :)

عشق ادمو احمق میکنه🖤
واقعا دوقطبیه واقعاااایه لحظه عاشقه یه لحظه فارغارههرچقدم سخت باشهفراموشش میکنم

منم نامزد اشغالم دوقطبی بود فک کردم فراموشیش سخته اما بعد متوجه شدم بلانسبت با چه حیونی میخاستم برم زیر سقف فوقش دوهفته سختته به مرور زمان اصلن اسمش یادت نمیاد

من ارامش الانم با چیزی عوض نمیکنم و الان بهترین پیشنهادرو دارم اینا برن زندگی متوقف نمیشه

تو هم قدر خودتو بدون خاهرانه میگم کلا بیخیالش شو عزیزم حیفته

من با اکسم یه هفته همینجوری معمولی حرف مزدیم بعد دیشب ساعت ۱۲ شب رفت خابید امروز تولدمه تبریک نگفت پ ...

اولا که تولدت مبارک باشه عزیزم

انشالله امسال پرازاتفاقای قشنگ باشه برات و پرازعشق 

دوما هیچی،خیلی عادی رفتارکن انگار‌ک هیچ توقعی ازش نداشتی بعدشم خونسرد از زندگیت بندازش بیرون

کاری‌ک من میخوام بکنم

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
ربطی به زیبایی و اینا نداره یه مریضی هستهمسر سابقم به شدت پول دوست بودبرای پول ازدواج کردبعد ورشکستگ ...

باورم نمیشهههه وای

چقد بعضی مردا عجیبن

منم نامزد اشغالم دوقطبی بود فک کردم فراموشیش سخته اما بعد متوجه شدم بلانسبت با چه حیونی میخاستم برم ...

خوشبخت باشی گلم

اره منم همین کارو میکنم

انشالله که موفق شم

اولا که تولدت مبارک باشه عزیزمانشالله امسال پرازاتفاقای قشنگ باشه برات و پرازعشق دوما هیچی،خیلی عادی ...

مرسی قشنگم 

من هیچی روبه روش نیاوردم هیچی من هرسال وقتی کات هم بودیم تبریک گفتم بهش ولی اون پارسال هم تبریک نگفت امسال هم نگفت واقعا اذیت میشم باید بزنم به روش باید بیارم به روش ک منم ادمممم

عشق ادمو احمق میکنه🖤
مرسی قشنگم من هیچی روبه روش نیاوردم هیچی من هرسال وقتی کات هم بودیم تبریک گفتم بهش ولی اون پارسال هم ...

چی بگم

موجودات عجیبین

من ک دیگ توقعمو ازشون رسوندم به صفر

این ک خیرسرش کل فامیلشون روش قسم میخوردن این بود

فکرکن دیگ بقیشون چین

باورم نمیشهههه وایچقد بعضی مردا عجیبن

اره منم باورم نمیشه 

ولی سرگذشتم همینقدر بی رحم بود

فک کن معشوقش ادم میفرستاد پیش فامیلای من برای تحقیق مثلا 

که به گوش من برسه

خورد شدم 

قلبم تیکه تکه شد