2777
2789
عنوان

قصابی اصغر اقا سیبیل کاراموز میگیرد

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 169 پست

وقتی میدونی خونواده شوهرتم عروسی دعوتن

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

شوهرها بهترين آدمهايى هستند که ميتوانيد رازهايتان را با آنها در ميان بگذاريد

آنها هرگز به هيچکس نميگويند

چون اصلاً گوش نميدن😂😂

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم بچه دخترعموم "سپنتاست" 

بابابزرگم بهش میگه "سه پَنشتا" 😂😂😂🤣

من اگه تو جام‌ جهانی هم کشتی میگرفتم

بعد کشتی هام مامانم زنگ میزد جم کردی تشکتو

@فداش،بشمه،منههههه @نگو_پشمام_بگوچه_جالب @مغرورجذاب۲ @لرسا @girlganges66

آماده ای بترکونیم؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

پشت نیسان ابی عموم بودیم پلیس نگهمون داشت گفت اقا مگه نمیدونی حمل مسافر پشت وانت ممنوعه

عموم گفت کدوم مسافر اینا گوسفندن مامور نگاهمون کرد و گفت راست میگه؟

همگی گفتیم بععع 😐🤣🤣

@MSTR_PSHomam2

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

دختره میگه اولین باری که با یه پسر ل.ب گرفتم شیش سالم بود وای اصن بلد نبودیم دندون میزدیم. آقا من اصن شیش سالگی دندون نداشتم😂😐

@MSTR_PSHomam2