2777
2789

4 سالشه با مادر شوهرم تو یه واحد زندگی میکنم همش میخواد دست بکشه به موهاش منم یواشکی میزنم رو دستش یا همش میخواد بغلش کنه منم نمیدم خیلی اذیت میشم جند روز پیش دستم خورد بهش افتاد زمین دهنش پر خون شد تا مادر شوهرم بیاد فرار کردم کسی نفهمید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید واقعا می خواد نازش کنه 

دادی دستش تا ببینی اذیت میکنه یا ناز میکنه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

ببخشید متوجه نشدم خواهر شوهرت ۴ سالشه ؟

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

نه میترسم آخه

والا تا حالا که معلوم شد این بچه کاری نکرده 

ولی من جای اون بچه بودم ازت متنفر میشدم مه مگه می خوام چی کارش کنم می خوام محبت کنم بهش 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
این چه طرز حرف زدنه خطرناکه خب اگه بچه از دستش بیوفته چی

بزار رو زمین بشینه کنارش نازش کنه 

بهونه نکن