2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا هفت وعده. صبحانه. میانوعده اول. ناهار. میانوعده دوم. میانوعده سوم. شام. میانوعده چهارم ک میشه نیم ساعت قبل خاب. 

صبحانه ک فرنی یا بعضی اوقات عدسی یا نون و چایی

میانوعده اول معمولا تخم مرغ یا تخم بلدرچین

یدونه از میانوعده های عصر هم مخصوص میوه هست

میانوعده قیل خواب هم معمولا فرنی یا سرلاک که تا صبح سیر بمونه

غذا رو توی ۹ ماه دیگ نباید کامل میکس کرد. با پشت قاشق کمی له کن. مقدارش هم بستگی ب خود کوچولوت داره. من تا هرچقد بخواد بهش میدم. سیر که میشه خودش دیگ نمیخوره

هر ۴ ساعت زیاد نیست؟ فقط سوپ یا مثلا برنج له شده مثل برنج و مرغ یا برنج و گوشت اینا چی؟

نه دقیق هر۴ساعت یه پیاله ماست خوری  بهش میدادم حسااابی تپل بود،توغذاش همممه چی میریختم گوشت یامرغ، حبوبات مثل عدس یا ماش ،سبزیجات جو پرک هویج سیب زمینی همه رو میکس میکردم از یک سالگی دیگه کمتر له کردم،کم کم به غذای جامد عادتش دادم

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
نه دقیق هر۴ساعت یه پیاله ماست خوری بهش میدادم حسااابی تپل بود،توغذاش همممه چی میریختم گوشت یامرغ، ح ...

منم همه اینارو میدم اما کمتر. آخه پسر من یه پیاله ماست خوری کمه براش. غر غر میکنه بیشتر میخواد. اما به میان وعده هیچ علاقه ای نداره. نمیدونم چه کنم

شیر دیگ سیر نمیکنه. شیر تفننی میخوره. فقط وعده های اصلی صبونه و ناهار و شام کامل سیر میکنن. مثلا میا ...

متاسفانه بچه من به میان وعده علاقه نداره. ولی غذاشو خیلی خوب میخوره. اما تمومش که میکنه بهونه میگیره انتظار داره شیشه بدم بهش باهاش بازی کنه. نمیدونم چرا

متاسفانه بچه من به میان وعده علاقه نداره. ولی غذاشو خیلی خوب میخوره. اما تمومش که میکنه بهونه میگیره ...

اشکال نداره ب هرحال هر بچه ای یه جوره. فقط میوه و سبزیجات رو هم حتما بهش یه جور بده. ماست میوه ای رو امتحان کن ببین دوست داره یا ن

اشکال نداره ب هرحال هر بچه ای یه جوره. فقط میوه و سبزیجات رو هم حتما بهش یه جور بده. ماست میوه ای رو ...

ماست نمیتونه بخوره دل درد میشه. میوه و سبزیجات خوب میخوره. میوه سیب گلابی موز انبه

سبزی جات هم سیب زمینی هویج گشنیز جعفری لوبیا سبز نخود فرنگی کرفس شلغم کلم بروکلی بامیه کدوسبز کدوحلوایی

حبوبات عدس و ماش

گوشت هم مرغ ماهیچه گوسفندی و بلدرچین

خرما هم روزی ۱ عدد میدم. تخم مرغ کم میخوره دوست نداره