2777
2789
از نیمرخ مشکل داره پس چرا از تمام رخ پیدا نبود؟تمام رخت خوبه ولی نمیرخت نه همین که گفتم تهران برو طب ...

اره دیدی من مشکلم نیمرخ بینیمه درازه نوکش افتادست دلم میخواست کوچولو جم جور باشه

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
فک کنم برخورده هست کاراش عالیه کلا یه بلاگر یزدی پیشش عمل کردم بود هرروز ازش میپرسم کجا عمل کرده

همکلاسی من یزد عمل کرد خیلی فانتزی و خوشگل شده ولی یادم نیست پیش کی

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیدی من مشکلم نیمرخ بینیمه درازه نوکش افتادست دلم میخواست کوچولو جم جور باشه

از تمام رخت خوب بود ولی نمیره واقعیتش با عمل می‌تونه خیلی بهتر بشه 

پیش هرکسی رفتی تو یزد کرباسی نرو داغون میکنه

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

یزد فعلا جلیل منش میگن خوب درمیاره 

بقیه هم شانسیه دیگه

از تمام رخت خوب بود ولی نمیره واقعیتش با عمل می‌تونه خیلی بهتر بشه پیش هرکسی رفتی تو یزد کرباسی نرو ...

نه نمیرم عزیزم من اراک دانشجو ام 

تهران میتونم عمل کنم قم ساوه اراک چون نزدیکن بهم اینستا ندارم نمیتونم تحقیق کنم تنها منبع تحقیقم نی نی سایته خوشحالم که توپیدا کردم 

هزینه هاشون نمیدونی چنده؟

دماوندی کرمان50

در کل بینیت استخونیه قطعا اگه خوب عمل بشه تغییر مثبتی می‌کنی ✅ واحامال خراب شدنش خیلی کناره نسبت به گوشتی

نه نمیرم عزیزم من اراک دانشجو ام تهران میتونم عمل کنم قم ساوه اراک چون نزدیکن بهم اینستا ندارم نمیتو ...

اسم چن تا دکتر دیگه هم بلد بودم الان یادم نمیاد هر موقع یادم اومد حتما برات میفرستم

یزد فعلا جلیل منش میگن خوب درمیاره بقیه هم شانسیه دیگه

بنظر من بینی فقط فقط به شانسه زن دایی من پیش یه دکتر بسیارتا بسیار تازه وارد توی یه شهر کوچیک عمل کرد12میلیون 

بینیش قبلش قوز داشت عین شمع اب شده بود اما الانش کوچولو جم جور عالیه عالی فقط قوزش هنوز یکمی مونده

همون ماهای اول عالی بود الان که دیگه2سال گذشته عالی تر هم شده من ترسیدم برم عمل کنم چون خیلی تازه وارد و غیر معروفه ماندانا صابری

بنظر من بینی فقط فقط به شانسه زن دایی من پیش یه دکتر بسیارتا بسیار تازه وارد توی یه شهر کوچیک عمل کر ...

اره واقعا شانسیه ....

هرچی طبیعی تر عمل کنی بهتره 

فانتزی ریسک اینکه بهت بیاد یانیاد هست 

در کل بینیت استخونیه قطعا اگه خوب عمل بشه تغییر مثبتی می‌کنی ✅ واحامال خراب شدنش خیلی کناره نسبت به ...

اره خودمم همینو میگم میگم چون استخونیه دکترم خوب باشه عالی میشم میترسم خیلی هم میترسم برام دعا کن

اره واقعا شانسیه ....هرچی طبیعی تر عمل کنی بهتره فانتزی ریسک اینکه بهت بیاد یانیاد هست

من دوسدارم کوچولو بشه من صورتم گرده بینی کوچولو خیلی بهم میاد الان عکس میزارم ببین چقد بینی کوچیک بهم میاد