2777
2789

یکسری تصمیمات که ما میگیریم به هیچ وجه قابل جبران نیستن 

یادتونه باشه که نمیشه زمان رو به عقب برگردند 

اینکه میگن یه بار زندگی می‌کنی یه بار جوونی هرکار دلت خواست بکن توجه نکنید اتفاق چون همین یه بار زندگی میکنید حواستون باید باشه خرابش نکنید 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

سلام عزیزم من این تاپیکتو ذخیره میکنم انشاالله برای عمل بینی ازت کمک بگیرم مواظب خودت باش قطع کاربری نشی ♥️😘♥️😘

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
سلام عزیزم من این تاپیکتو ذخیره میکنم انشاالله برای عمل بینی ازت کمک بگیرم مواظب خودت باش قطع کاربری ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال میشم کمکت بکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی خوشحال میشم کمکت بکنم

عکسمو میزارم ببین بینیم عمل کنم یانه چون گفتی میفهمی چه بینی خوب درمیاد چه بینی نه

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
عکسمو میزارم ببین بینیم عمل کنم یانه چون گفتی میفهمی چه بینی خوب درمیاد چه بینی نه

اره تا حدودی متوجه میشم بزار

نه عزیزم عمل نکن بینیت به صورتت میاد 

بعد عمل بینی ممکنه فرم بقیه چهرتم عوض بشه وخراب بشه حالا به نظرت ارزش داره یه ذره بینیت جمع تر بشه عوضش چشات ریزتر بشه حاضری 

بینتم خوبه نیاز نداره کاری نکن مثل من تا ابد حسرت به دل بمونی که این چه غلطی بود من کردم