2777
2789

واقعا دارم ایمان میارم چشم نظر وجود داره

نمیگم خیلی خوشگل و اینام 

وای خب متاسفانه این دوره هرجور هم باشی چشم و نظر زیاد شده

نشده عکس بزارم حالم بد نشه 

اوایل اعتقاد نداشتم ولی واقعا دیدم حقیقت هست

دوستمم می گفت مثلا چند بار از شادی هاش گذاشته

بعد به جونش زهر شده 

اینم اضافه کنم انرژی آدمای معمولی فرق داره و مثلا بیش تر در معرض نظر هستن  و سطح انرژی و هاله بعضی ها بیش تر و قوی تره و کم تر آسیب می بینند 

ولی چیزی که به چشم دیدم اینه که وجود داره 

منم ب چشم زدن اعتقاد دارم   دیگه عکس نزار 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من خیلی به چشم و نظر اعتقاد دارم،وقتی مهمان برات میاد اگه خیلی متوجه شادی و خوشیات بشه و رابطه خوبت با همسرت،سلامتی خودتو بچه‌هات،خریدن چیزهای جدید،کلاً آدم نباید خوشبختیشو جار بزنه،من حتماً برام مشکلی پیش میاد

تصمیم گرفتم هیچ کدوم از چیزام و هدف‌هامو به هیچ کسی نگم

بدخترشون ربط به مسائل دیگه داره نه چشم خوردن چهرشون.چشم میخوردن باید کوری شلی میشدن.

به به خدا خانم هر موقعی که من و همسرم میریم خرید،و برمی‌گردیم و همسایه‌ها می‌بینن حتماً یه مشکلی برامون پیش میاد،اتفاقاً من آدم تحصیل کرده و خرافاتی نیستم،اما وقتی می‌بینم چه جوری باور نکنم