2777
2789
عنوان

نهمیا و دهمیای سایت بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 141 پست
به نظر شما رشته تجربی یا ریاضی کدوم بهتره برای دختر ؟ بین دو راهی موندیم ، لطفا دوستان راهنمایی کنند ...

هر کدوم که علاقه داره

واسه رشته ها جنسیت تعیین نکنین

سعدی کجایی که ببینی*بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند*

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریاضی فیزیکنمونه

نخونده قبولی داداش برو غمت نباشه

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
فیزیک برام آب خوردندیگه المپیادی ام

چگونههه🗿🗿

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
نهمم و همچنان تو انتخاب رشتم موندم

تجربی نیا

من تیزهوشاتم اگه معدلم 17 شه خودکشی میکنم😭😭ینی منم برم نهم این نمره هارو میگیرم؟ خیلی سخته؟؟

بری دهم منظورته؟ بری دهم این معدلو بگیریکلاهتو میندازی هوا😂 ببین من دارم میگم تا نهم معدلم بیست بوددد 0/25 کم میگرفتم خدارو میاوردم زمین

الان دعا کنید فیزیکمو از 7 بشم 5/5😭😭😂😂😂😂معجزه ست