2777
2789
عنوان

کیا بچه اذیت کن دارن

91 بازدید | 16 پست

طرف صحبتم فقط مامانی هس که بچه هاشون واقعا اذیت کن هستن نه مامان بچه های آروم ... چون اونا بهتر درک میکنن

خب...چه کارهای موثری برای مهار اذیتاشون کردین بگین ماهم یاد بگیریم.

پسر خودم سه‌سالو‌نیمه‌

قشنگ پیر شدم از دستش 

لجبازی های وحشتناک داره آرومو‌قرار نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم هفت سالشه امشب خودمو زدم از دستش و یه ساعت گریه میکردم

چراا اخه😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بگردم❤️❤️❤️❤️❤️

سخته دست تنها به مادر خیلی فشار وارد میشه

پسرم ۳سالو نیمه شه.خیلی خیلی شیطونه.تقریبا نمیتونم برم جایی بس که شلوغ کاری میکنه و بلند بلند حرف میزنه.وقتی خیلی بهش محبت میکنم الکی میگم تو خیلی پسر خوبی هستی و باهاش وقت میگذرونم،بازی میکنم براش قصه میخونم خیلی اروم میشه.البته یوقتایی کمبود آهن و ویتامین داره.مکمل میدم که اونم موثره

یعنی تا هفت سالگی خوب نشده ؟خددداااای من

ببین این نمیکم عالی بود اما اینقدرم بد نبود 

رف مدرسه فاجعه شد 

اصلا بحرفم گوش نمیده اصلاااااا 

فقط میگ نه 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
چراا اخه😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️بگردم❤️❤️❤️❤️❤️سخته دست تنها به مادر خیلی فشار و ...

از وقتی میره مدرسه کلا عوض شده 

لاغر شده غذا نمیخوره بداخلاق 

هرچی هم بگم فقط میگ نه 

تحت هیچ شرایطی بحرفم گوش نمیده

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩