2777
2789

میخواستم ببینم کسی پی دی آف یا کتابهای نوین استخدام خونده و قبول شده باشه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

ن دارم میخونم زیاد جلو نمیرم از مدل برنامه هاشم خیلی سر در نمیارم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه ماه اخر خوندم خوب بود 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

منم خودم دارم میخونم.منم همینطور برنامه اش کاری ندارم می‌خوام ببینم کالباس قابل اطمینان جای کتابهای اصلی داریم میخونیم

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

فقط یماه خوتدی؟

قبول شدی؟

همه منابعو تونستی بخونیش؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

فقظ اونا رو خوندی یا منابع اصلی هم خوندی قبول شدی؟

منم خودم دارم میخونم.منم همینطور برنامه اش کاری ندارم می‌خوام ببینم کالباس قابل اطمینان جای کتابهای ...

چقد میخونی در روز؟

چقد جلو رفتی؟ 

همه منابعو میخونی؟

راستش دو سه روزه سست شدن نمیخونم درست حسابی😬

فقط یماه خوتدی؟قبول شدی؟همه منابعو تونستی بخونیش؟

تقریبا ۲۰ اسفند شروع کردم تا اردیبهشت که ماه رمضونم بود. نمیشد زیاد خوند. 

بله 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
تقریبا ۲۰ اسفند شروع کردم تا اردیبهشت که ماه رمضونم بود. نمیشد زیاد خوند. بله

خداروشکر

دبیری دیگه؟😍

دست راستت رو سرم

فقط همه منابعو تونستی بخونی؟

کاش منم قبول شم، جزو بزرگترین ارزوهامه

فقظ اونا رو خوندی یا منابع اصلی هم خوندی قبول شدی؟

منابع اصلی هم بود. چک میکردم که متفاوت نباشه. ولی بعضی کتاب ها فقط نوین خوندم 

چقد میخونی در روز؟چقد جلو رفتی؟ همه منابعو میخونی؟راستش دو سه روزه سست شدن نمیخونم درست حسابی😬

خیلی کم دوتا بچه دارم .نصف فنون و پرورشی خوندم .اندیشه رو خوندم.و چیزای دیگه رو نمیشه گفت خوندم بسکی کم خوندم

خداروشکردبیری دیگه؟😍دست راستت رو سرمفقط همه منابعو تونستی بخونی؟کاش منم قبول شم، جزو بزرگترین ارزوه ...

اره دبیرم.من کیفت بخشی خریده بودم .

ولی شانسم زد دبیری زودتر اومد 🤣