2777
2789
عنوان

از دست مربی فوتبال پسرم عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به کافه رفتن و پیتزا دادن و پی اس بازی کردن و تفریح بردنش چیزی نگفتی فقط مشکلت دعای ندبه بردنشه؟

فقط اول متن رو خوندم

همونجایی که باید بهش بگه عمت رو ببر دعای ندبه

شما هم برو به جای من بهش بگو عمت رو به غیر از دعای ندبه کافی نت و رستوران ببر

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اسی جسارت نباشه ولی ممکنه شبیه قاری قرآنه باشه ممکنه هم طرف از سر دلسوزی و حس مربی گریش باشه ولی شما ...

آره خودمم همین فکر از سرم گذشت 

آخه اینجایی که ما زندگی می‌کنیم حدود ۲ ماه پیش مجدد اتفاقی شبیه اون قاری قرآن تکرار شد

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
مگه ندبه خواندن کار بدیه البته باید پدرومادرش پیگیر باشن ولی متوجه نشدم ندبه خواندن کجاش بده

بحث اینه که من احساس میکنم با ندبه شروع کرده واسه جلب اعتماد ، وگرنه مسئله م ندبه نیست

عزیزم به نظرم کسی که با دعا و اینا شروع می‌کنه دنبال جلب اعتماده

من که نمیگم مربیش قابل اعتماده یا نه.   میدونم از هر قشری همه جور آدم هست. و کار مربیشو تایید نمیکنم که بدون هماهنگی  برنامه میچینه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بحث اینه که من احساس میکنم با ندبه شروع کرده واسه جلب اعتماد ، وگرنه مسئله م ندبه نیست

من نمیگم خوبه و فلان بله شما حتما باید پیگیر باشید و حتی شوهرت مرخصی بگیره سرزده بره بهشون سر بزنه یا عمو‌دایی داره بفرستید سرزده بره خبر بگیره یا به مربی تاکید کنید جای غیر از باشگاه بچه ها رو نبره من صحبتم اینه اینهمه حرف و کار چرا فقط به دعای ندبه گیر داد 

وا عزیزم والا منم استرس گرفتم...نزار دیگه ببرش جایی دیگه ثبت نامش کن....یعنی چی اخه؟دعای ندبه شش صبح ...

کاملا واضح و دقیق پرسیدم ازش ، خداروشکر مشکلی نبوده تا حالا 

من نگران بعد اینم ، احساس میکنم داره قشنگ میسنجه شرایطو،ببینه والدین واکنششون چیه ، والا بعد ۴ هفته فقط صدای من دراومده ظاهرا بقیه مشکلی ندارن

به جای اینکه بچه رو تهدید کنی که نمیفرستیش قشنگ شیرفهمش کن تا هماهنگ نکرده باهاتون نباید جایی بره ول ...

عزمزمه صحبت کردم باهاش ، بچه ست دیگه ، دوستاش هوایی میکنن گریه میکنه میگه میخوام با اونا باشم ، شوهرم کمی بی فکره ، خودمم اجازه نمیده برم لعنتی

کاملا واضح و دقیق پرسیدم ازش ، خداروشکر مشکلی نبوده تا حالا من نگران بعد اینم ، احساس میکنم داره قشن ...

شماره مربی شونو بگیر زنگ بزن باهاش صحبت کن و بگو برای بردن ب اینجور جاها با والدین هماهنگ باشید

ولی من با خوندن متن هم استرس گرفتم

چطور انقدر بیخبر از شما بچه هاتونو این ور اون ور میبره و بهش چیزی نمیگید؟

خطر تجاوز به بچه هاتونو درنظر داشته باشید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !