2777
2789
عنوان

از دست مربی فوتبال پسرم عصبی ام

851 بازدید | 84 پست

پسرم ۱۰ سالشه ، ۱ ماهه میره فوتبال اونم به هوای دوستاش ،اونا رفتن اینم هوایی شد

تایم ۶ تا ۸ عصر ۳ روز در هفته میرن سالن ، بچه هارو تا ۸و نیم ۹ میگیره به حرف و بازی ، بچه ۹ میرسه خونه

سرخود بدون مشورت و رضایت اولیا واسه بچه ها برنامه ریزی تفریحی میکنه واسه روزای تعطیلشون

سه هفته پیش جمعه گفته ساعت ۶ونیم صبح بیاید بریم دعای ندبه ، هر چی به پسرم گفتم نمیخواد بری، اون تایم روز تعطیل خیابونا خلوته خطرناکه پر سگه ، به گوشش نرفت پاشد رفت از ۶ و نیم زد بیرون ۱ ظهر اومد ، گفتم کجا بودین گفت بعدش با آقا رفتیم سالن

گذشت هفته بعد گفت جمعه ساعت ۸ صبح سالن باشید مسابقه با یه شهر نزدیک ، رفت ساعت ۲ اومد خونه

هفته قبلم گفت جمعه ساعت ۷ سالن باشید ، پسرم رفت ، گوشیش رو هم نبرد ، ۱ شد نیومد ، ۲ شد نیومد مردم از استرس رفتم سالن هیچکس نبود، شماره مامان دوستش رو داشتم زنگ زدم بهش گفت مربی بچه هارو برداشته برده بیرون نهار 😐😵

یعععععنی کفری شدما ، شماره پسرشو گرفتم زنگ زدم گوشیو داد پسرم ، گفت آقا مارو آورده زمین چمن شهر ، گفتم بیا سر پارک میایم دنبالت ، رفتم دنبالش دیدم بچه م طفلک تو سرما با یه گرم کن وایساده لب خیابون گلوش پر بغض از ترس اینکه ما دعواش نکنیم ،هیچچچی نگفتم 

رسیدیم خونه دیدم زد زیر گریه گفت که زمین چمن نبودیم آقا مارو با خودش برده کافی شاپ خودش ، نهار برامون فلافل و پیتزا خریده و بعدش نشستیم پی اس بازی کردیم ، گفتم چند نفر بودین گفت ۱۶ نفر !

به شوهرم گفتم من اصلا به این مردک بدبینم،آخه کی تو این دوره زمونه میره واسه ۱۶ نفر پیتزا و فلافل میخره ، خودت سرانگشتی حساب کن مگه چقدر از ما میگیره که مینی بوس کرایه میکنه و نهار میده و ... ، گفتم مشکوکه ، میترسم ببره یه بلا ملایی سر بچه بیاره !

میره سالن من مدام دلشوره دارم ، واقعا نمیدونم چیکار کنم ، گیر افتادم ، به پسرم میگم دیگه نمی‌ذارم بری گریه میکنه ، منم نمیتونم برم سالن مردونه که 😭

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حساسیتت بجاست واقعا جامعه خراب شده فاز روشنفکری بقیه رو بیخیالمطمعن شو بعد بزار پسرت بره

اصلا هیچجوره نمیشه اطمینان کسب کرد ، محیط مردونه ست ، شوهرمم خوشش نمیاد برم اونجا دم سالن 

خودشم سرکاره

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
برو بهش بگو عمت رو ببر دعای ندبه نه بچه های مارو

از کل این چیزا به دعای ندبه ش گیر دادی؟  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
از کل این چیزا به دعای ندبه ش گیر دادی؟

👌

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین .