2777
2789
عنوان

عاشقی داداشم

282 بازدید | 33 پست

داداشم یکیودوس داره که آشناس دخترخوبیه پاکه تحصیل کردس دانشجو روانشناسی هست خانوادشم خوبن وخوشحالم داداشم انتخابش درسته امامشکل اینجاس داداشم تازه سرکاررفته وهنوزپس اندازی نداره وسن جفتشون کمه داداشم ۲۱هست دختره ۱۹ مادردختره درجریانه مادرمنم ومنم درجریان رابطشون هستیم باهم دراتباطن دختره گفته عیدنامزدی کنیم که فرصت خیلی کمیه من نظرم این بود ک زیرنظرخانواده ها ۱سال صحبت کنن ک داداشم پس اندازکنه ک دختره هم درسش تموم شه کلی پیشرفت کنن دختره عجله داره نظرتون چیه؟ایاکاردرستیه خودم بادخترخانم صحبت کنم یاخیر خوشحال میشم نظرتونوبگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا سن جفتشون کمه 

حداقل ۲۵ سالش بشه 

سربازی رفته داداشت 

خونه و ماشین داره 

آمادگی یه نفرو داره که وارد زندگیش کنه و کاملا ساپرتش 

دو روز دختره قِر نیاد سرتون بگه داداشتون هیچی نداره طلاق و مهریه میخام خدایی نکرده 

زندگی متاهلی اونم تو این وضع اقتصادی یه شغل درست حسابی میخاد حداقل و هزار چیز دیگه 

بزار خودشون برای زندگیشون تصمیم بگیرن اینجوری میشه دخالت اونوقت وقتی ازدواج کردن گارد میگیرن بشما ..دور ی دوستی میشه .بزار هرجور دوست دارن تصمصم برای زندگیشون بگیرن اتفاقا وقتی نامزد کنن برادرتون بیشتر به فکر پول جمع کردن کارو زندگی میافته.

ببین وقت آشنایی باشه همین چند ماه هم کافیه به شرط دقت و مشاوره و اینا ولی اگه صرفا باری به هر جهت برن و بیان و طول بدن نه اون به درد نمیخوره اون یک سال هم به بطالت میره

برای سرمایه اینا اون یک سال هم کفاف نمیده ، پس بهتره اگه شناختشون به درصد بالایی رسیده نامزد کنن رسمی بشن تا به تکاپو بیفتن

بزار خودشون برای زندگیشون تصمیم بگیرن اینجوری میشه دخالت اونوقت وقتی ازدواج کردن گارد میگیرن بشما .. ...

سنشون کمه برای همین میخوام خودمودخالت بدم میگم احساساتی تصمیم نگیرن هرچند به داداشمم گفتم اول هموبشناسین اخلاقیات همو فرصت عاشقی زیاده میخوام طوری باشه به داداشم فشارنیارن چون داداشم باکلی سختی شغلشوبدست آورد بادرامد کم چی میشه میدونی حال واحساسات جفتشون واسم مهمه بالاخره اون دختره هم توقعاتی داره نمیخام اگ نشد دل دختربشکنه دل دخترشکستن سخته

ببین وقت آشنایی باشه همین چند ماه هم کافیه به شرط دقت و مشاوره و اینا ولی اگه صرفا باری به هر جهت بر ...

نمیدونم شایدم حق باشماست اخه خانواده دخترخانم مادرش گفتن که فقط چت کردن بیرون رفتنو منع کرده کلا باچت کردن چطورآشنایی کامل ب وجودمیاد

واقعا سن جفتشون کمه حداقل ۲۵ سالش بشه سربازی رفته داداشت خونه و ماشین داره آمادگی یه نفرو داره که وا ...

حرف دلموزدی داداشم سربازی نمیخواد نظامیه خونع رو ک ارتش میدن خونه سازمانی اماخب ماشین نداره منم گفتم ۲۵بایدباشه داداشم خودش هنگ کرده میگه بابا من بچم تازه ۲۱سالم شده امادگی ندارم ایناشرط گذاشتن ۴ماه دیگ نامزدی باشه

ذات پسر

ذاتش خوبه اونقدر پاک هست ک قبل این ک بره سمت دختر مادرمو درجریان گذاشت گفت ۱۰سال دیگم بگذره همینومیخوام به پدرمم گفته تاحالام باجنس مخالف نبوده داداشم اولین عشقشو داره تجربه میکنه

سنشون کمه برای همین میخوام خودمودخالت بدم میگم احساساتی تصمیم نگیرن هرچند به داداشمم گفتم اول هموبشن ...

نه نمیشکنه با دخالت شما میشکنه دلخور میشه کم کم داداشتونم ازتون فاصله میگیره چون سنشون کمه نسبت به هر گونه واکنش و دخالتی واکنش بدی نشون میدن .