2777
2789
مدیکور چشه؟ امشب گفتم بی بی چک بیاره مدیکوره

من خودم همیشه با مدیکور مشکل داشتم

دق میده تا نتیجه رو دقیق مشخص کنه

اولش فک میکنی هاله داره

بعد اینکه 

توی کسایی ک منتظر بارداری بودن و هی بی بی چک زدن و مثبت بودنو فهمیدن

میگن روژان دقیق تره و مدیکور خیلی قوی نبوده

❌️ ولی اگر ۲ تا بیبی چک بزنید منفی باشه اونم سر وقت

قطعا روش میشه حساب کرد

ما صحبت یکی رو میکنیم

منفیه قشنگ مشخصهاگر خیلی استرس داریاز اون رابطه ایی ک بهش شک داری بذار ۳ هفته بگذره۲ تا بی بی چک همز ...

عزیزم راستش من عقدم بعد .... آخرین رابطم نزدیک ۶۰ روز پیش بود و دوبار هم بعد اون رابطه ک دخولی نبوده اصلا ببخشیدا .... پریود شدم ولی این ماه یکم یجوریم بود ینی نمی‌دونم فک میکنم از استرس زیاد بوده نفخ دارم بعد تیر کشیدن تخمدان چپ و یکم درد لگن ک واقعا دیونمم کرده بود بعد ۶۰روز بیبی چک زدم 🥲🥲🥲 ینی اگر چیزی بود تا الان باید نشون میداد بیبی چک ن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم راستش من عقدم بعد .... آخرین رابطم نزدیک ۶۰ روز پیش بود و دوبار هم بعد اون رابطه ک دخولی نبوده ...

اووو پریود شدی تمومه

خونریزی اگر قشنگ داشتی یعنی حامله نیستی

اگر بازم شک داری

۲ تا بی بی چک بگیر ترجیحا یکیش روژان باشه

با ادرار اول صبح بزن 

دیگ منفی شدن

خیالت تخت راحت باشه

[QUOTE=362120389]اووو پریود شدی تمومه خونریزی اگر قشنگ داشتی یعنی حامله نیستی اگر بازم شک داری ۲ تا بی بی چک بگ ...[/QUOTEیذونه دیگ دارم یه مارک دیگسسسسس صبح میزنم

اووو پریود شدی تمومهخونریزی اگر قشنگ داشتی یعنی حامله نیستیاگر بازم شک داری۲ تا بی بی چک بگیر ترجیحا ...

آخه بعضیا میگفتن با پریود شدن هم میشه حامله بود ترسیدم خیلی 

اره این ماه یکم کمتر بود ولی در حد لکه نبود

من خودم همیشه با مدیکور مشکل داشتمدق میده تا نتیجه رو دقیق مشخص کنهاولش فک میکنی هاله دارهبعد اینکه ...

من سر پسرم ظهر زدم دوتا خط پر رنگ انداخت 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
آخه بعضیا میگفتن با پریود شدن هم میشه حامله بود ترسیدم خیلی اره این ماه یکم کمتر بود ولی در حد لکه ن ...

اره

ولی اون لکه بینیه

خونریزی باشه ک بچه میوفته!!

بعضیا کلا پریودشون در حد لکه ست

سر همین میگن پریود میشدیم و نفهمیدیم

وگرنه خونریزی قشنگ داشته باشی امکان نداره باردار بمونی