2777
2789
عنوان

یکماه کات کردیم

100 بازدید | 11 پست

من دیگ جوابشو نمیدم کلی هم اومد التماس کلی هم زنگ  زد من دیگه جوابش نمیدم چون بهش گفتم  منو میخوای بیا خواستگار هی میگفت تا ۳۰ تا ۲۰ تا ۵ و... دیدم نمیاد گفتم بیخیال اگر میخواست بیاد میومدالان تا میام فراموشش کنم هفته ای یکبار با شماره مختلف میگ سلامم خوبی 😐😐😐😐 من شمارم دایورت کردم به خط خاموش نمیتونه زنگ بزنه ولی تا میام فراموشش کنم پیامش میبینم چرا اینکار میکنه به نظرتون حال من به اون چه ربطی داره 

شماره نمیتونمم عوض کنم

خب شاید میتونه تا چندماه دیگ بیاد خاستگاری بهش بگو من جوابتو نمیدم ولی تا عید اگر خواستی بیای بیا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید میتونه تا چندماه دیگ بیاد خاستگاری بهش بگو من جوابتو نمیدم ولی تا عید اگر خواستی بیای بیا

گفتمش اومد کلی گریه التماس خانوادمم رااضی‌کنم من از فروردین مهلتش دادمم

شاید شرایط نداره یاخانواده ش راضی نیست ولی دوست داره پیگیرته

من  دیگ جواب پیامش نمیوم فقط میگه خوبی چخبر هفته ای یبار بهونه خانوادش میوورد میگفت صبر کن راضیشون کنمم من خیلی مهلتش دادمم قشنگ ۵ ماه مهلتش دادممم اگر میخواست تو این ۵ ماه راضی میکرد هی میگفت ۵ هی ۱۰و...

گفتمش اومد کلی گریه التماس خانوادمم رااضی‌کنم من از فروردین مهلتش دادمم

خب شاید بیاد پسرا معمولا پیگیر کسی نمیشن مگر اینکه واقعا بخوانش

توهم کارت عالی بود کات کردی الان بیشتر تشنه ات شده و احتمال اینکه بیاد خاستگاری خیلی بیشتر شده

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

خب شاید بیاد پسرا معمولا پیگیر کسی نمیشن مگر اینکه واقعا بخوانشتوهم کارت عالی بود کات کردی الان بیشت ...

فکر نکنمم فکر کنمم کلا بره زیاد پیگیری میکرد الان اصلا انگار نه انگار

فکر نکنمم فکر کنمم کلا بره زیاد پیگیری میکرد الان اصلا انگار نه انگار

خب تو دیگ تو فکرش نباش یا میاد یا نمیاد