2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اسکرین شات چتامونو بزارم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 167 پست
16 من خیلی چیزارو تو سن کم تجربه کردم

چرا ..شما الان باید دغدغت درس باشه و تمام .الان باید در گیر کلاس کنکور باشی .عزیزم وقتتو با این پسرای سو استفاده گرهدر میدی اونوقت همسن و سالات درس میخونن یه رشته درست و حسابی وارد دانشگاه میشن و از اونجا به بعد ایندشون را می‌سازن چرا با این روابط بیهوده و بد وقتتو تلف می‌کنی از شما تعجب نمیکنم سنی نداری از مادرت در عجبم .این سن شما سریع هخم پسر میشی و ممکنه بلاهای بدی سرت بیاره و عاقبت خوبی نداره

چرا ..شما الان باید دغدغت درس باشه و تمام .الان باید در گیر کلاس کنکور باشی .عزیزم وقتتو با این پسرا ...

مطمئن باش یسری حد و مرزا دارم

ولی از ادمی که یه بار اخراج شده و یه بارم ترک تحصیل کرده این انتظارات رو نداشته باش من حوصله خودمم ندارم چه برسه به اینکه پاشم برم دینی و عربیو و چرت و پرت بخونم فعلا دارم خودمو قانع میکنم درسمو به یه جایی برسونم

☀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئن باش یسری حد و مرزا دارمولی از ادمی که یه بار اخراج شده و یه بارم ترک تحصیل کرده این انتظارات ر ...

اخراج چرا؟درستو جدی بگیر تنها چیزی که برات میمونه درسته ..این پسرا سو استفادشون را میکنن میرن سراغ بعدی آخه از پسر ۱۷ساله چه انتظاری داری جز قلیان احساسات و هورمون ها...

عزیزم برای چی ؟داداش دارم بابامم نمیدونه

اخه فکر میکنم تفاوت سنین با مامانت کم باشه ..داداشت بزرگتره ...هیچ فکرشو کردی اگه پدرت باخبر بشه چه اتفاقی می افته ..مامانت از بابات نمیترسهدخدای ناکرده اتفاقی برا شما بیفته

اخراج چرا؟درستو جدی بگیر تنها چیزی که برات میمونه درسته ..این پسرا سو استفادشون را میکنن میرن سراغ ب ...

من پارسال بعد اینکه خودکشی کردم و رفتم بیمارستان دیگه اینقدر حالم بد بود دیگه نتونستم بخونم نرفتم 

☀️
اخه فکر میکنم تفاوت سنین با مامانت کم باشه ..داداشت بزرگتره ...هیچ فکرشو کردی اگه پدرت باخبر بشه چه ...

نچ کاری ندارن تا جایی که میدونم 

اخه اخرین بار مامانم به بابام گفت سیگار میکشه به روم نیورد و چیزی نگفت 

نمی‌دونم به این کار داشته باشه یا نه

☀️
اخراج چرا؟درستو جدی بگیر تنها چیزی که برات میمونه درسته ..این پسرا سو استفادشون را میکنن میرن سراغ ب ...

مطمئن باش میشناسه منو و ادمی نیستم که ازم سواستفاده کنه

بخون پستامو اون بالا گفتم دلیلشو

☀️
مطمئن باش میشناسه منو و ادمی نیستم که ازم سواستفاده کنهبخون پستامو اون بالا گفتم دلیلشو

عزیزم چرا عکست تو تاپیکات مونده .هم استانی ..؟از یه مادر شهر کردی همچین بی خیالی بعیده ....سیگار دوست پسر تاتو پرسینگ کاشت ناخن ...رنگ مو ..اونم تو سن ۱۵سالگی ...برا ابن کارا وقت بسیاره .الان فقط درستو بخون ...یه وزی به حرفم می‌رسی که دیگه پشیمونی سودی نداره