2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اسکرین شات چتامونو بزارم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 167 پست
من از اول زندگیم بدبختی کشیدم بابام مشکل روانی داره هرسال باید یه بلایی سر ما یا خودش بیاره تو این د ...

عزیزم درک میکنم که شرایط سختی رو پشت سر گذاشتی..اما دوستانه بهت میگم این دلیل نمیشه از ۱۵ سالگی بخوای دوست پ ..ر داشته باشی ..شما اگر هزار دوست پ ..ر  هم داشته باشی به حال ما هیچ فرقی نمیکنه ..اما ی روزی به خودت میای که دیگه دیره ..برو مشاوره ..راه زندگیت پیدا کن ..این مسیر بی راهه است ...

خواهرزادم 17سالشه پسره وقتی میاد خونمون تنها میشیم میگه داستان لوبیای سحر آمیز رو برام تعریف کن و با ...

من انتظار شوهر کردن ندارم طبعیتا

بعدشم اون مشکل من نیست خواهر زادت تو 17 سالگی اینقد بچسن

☀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعتا کارم داره هرچند وقت یبار میبرتم پیش مشاور و اینابعدشم اینو بدون همه تو این سن این گوه خوریارو ...

آخه بگی به مامانت یا نگی چه تاثیری رو زندگیت داره تو که کار خودتو میکنی؟ خیلی بچه تر از اونی هستی که منظورمو بفهمی بی خیال برو خوش باش

عزیزم درک میکنم که شرایط سختی رو پشت سر گذاشتی..اما دوستانه بهت میگم این دلیل نمیشه از ۱۵ سالگی بخوا ...

بیین عزیزم من اینجوری نیستم چون بدبختم باید دوستپسر داشته باشم

مامانم میگه کاری بهت ندارم چون نمیخوام اذیتنت کنم فقط پنهون کاری نکن

این کجاش بده؟

☀️
آخه بگی به مامانت یا نگی چه تاثیری رو زندگیت داره تو که کار خودتو میکنی؟ خیلی بچه تر از اونی هستی که ...

شما الان داری خودتو پاره میکنی که مامانت کار به کارت نداره این جواب اون حرفت بود اوکی شما بزرگ و عاقل و دانا 

☀️
بیین عزیزم من اینجوری نیستم چون بدبختم باید دوستپسر داشته باشممامانم میگه کاری بهت ندارم چون نمیخوام ...

الان به مامانت گفتی همدیگرو بوس کردید و بغل کردید و بعد با دوستاش رفتید دور زدید ؟اینارو یه مامانت گفتی ؟بعد واکنشش چی بود ؟

کلا اقتضای سنشونه. بین دوستاش کلی هارت و پوت داره و دو از بزرگی میزنه اما ذاتا بچن

من طبعیتا با دوست پسر داشتن بزرگ بنظر نمیام همچین چیزیم نمیخوام

اینقد چرت و پرت نگو برا خودت مرسی. تک تک این چیزایی که میگی و میدونم

☀️
الان به مامانت گفتی همدیگرو بوس کردید و بغل کردید و بعد با دوستاش رفتید دور زدید ؟اینارو یه مامانت گ ...

فقط گفتم با دوستاش رفتیم بیرون بار ماشین

در حد بغل و بهش گفتم مامانم چیز خاصی نگفت فقط نصیحت کرد

☀️
من از اول زندگیم بدبختی کشیدم بابام مشکل روانی داره هرسال باید یه بلایی سر ما یا خودش بیاره تو این د ...

خب تو که‌این همه مشکلات داشتی و سختی کشیدی تو گذشتت چرا میخوای آیندت هم خراب کنی؟ تهش یه دختر افسرده میشی که نه تونسته به درس و مدرسش برسه نه اون چیزی که انتظارشو داشته از جنس مخالف بدست بیاره 

کلا اقتضای سنشونه. بین دوستاش کلی هارت و پوت داره و دو از بزرگی میزنه اما ذاتا بچن

بعدشم من پیش دوستام نمیگم اینارو اینقد با جزییات به یکی از دوستام گفته بودم قراره باهاش برم بیرون 

فرداش که دیدتم کلی اصرار کرد بگو چیشد منم فقط گفتم خوب بود خوش گذشت 

☀️
خب تو که‌این همه مشکلات داشتی و سختی کشیدی تو گذشتت چرا میخوای آیندت هم خراب کنی؟ تهش یه دختر افسرده ...

من همین الانم تو این سن همینجوریم امیدی به ایندم ندارم چبدونم بابا 

همه این چیزاییم که گفتی و کشیدم

☀️