2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اسکرین شات چتامونو بزارم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 167 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرت واقعا براش مهم نیست چی به سرت میاد؟ تو این سن ولت کرده؟ واقعا چرا؟

تو چی از زندگی من میدونی عزیزم؟ من الان بهت بگم چیا کشیدم تو این سن...

مامانم چون میدونه خیلی بدبختی کشیدم کاریم ندارم فقط میخواد حالم خوب شه

☀️
قرار اول نبود بالای ده بار باهاش رفتم بیرون

عزیزم شما هنوز دوتاتون خیلی خیلی کم سن هستید ..من نمی‌گم دوست نداشته باش ..اما میگم برای رابطه ات حد و مرز بزار گلم .بوس و بغل و کوچه خلوت ..با دوستاش بیرون رفتن در حد و شخصیت شما اصلا نیست ...کسی بخواد با شما آشنا بشه باید بهترین رستوران شهر رزرو کنه..قدر خودتو بدون ..شما خیلی خیلی گرانبهاتر از این حرفایی.در کنار آشنایی با این آقا برای خودت یک هدف بزار ..چند تا کتاب بخون ..همیشه تو این سن نمی‌مونی ..به این فکر کن در آینده ی آدمی باشی که علاوه بر ازدواج به هدف هاش هم رسیده و آدم موفقی هست یا فقط دستاوردش دوستی و رابطه و  ازدواج ..اینم بدون ازدواج هم به این راحتی نیست ..هم آقا پسر تا بزرگتر بشه معیارهاش بارها تغییر می‌کنه هم شما تا ۲۵ سالگی صد بار معیارهات تغییر میکنه ..موفق باشی گل 🌹 

واقعا میگی؟ پس چرا بقیه اینقد عجیب رفتار کردن اخه کی دوست معمولیشو بغل میکنه و در ماشینو براش باز می ...

عزمزمه برای این گیج شدی که به اقتضای سنت هنوز  درک صحیحی از این روابط نداری 

۵  ۶ سال دیگه برگردی به الان اونوقت میبینی که چی میگم 

عزیزم شما هنوز دوتاتون خیلی خیلی کم سن هستید ..من نمی‌گم دوست نداشته باش ..اما میگم برای رابطه ات حد ...

عزیزم بعدش سگشو داد دست دوستش رفتیم کافه اتفاقا هی میگفت بیا باز قرار بزاریم نشد بریم جای درست حسابی گفتم چون سگش باهاش بود کافه رامون نمی‌دادن 

بقیه حرفاتونم درسته 

☀️
مادرت واقعا براش مهم نیست چی به سرت میاد؟ تو این سن ولت کرده؟ واقعا چرا؟

بعضی مادرا این رفتارا را نوعی با کلاس بودن تلقی میکنن .نمونش تو همین سایتم هست ...ولی آخرش به این میرسن کیک جیک میتونن بود ..فکر زمستونت بود ...وقتی عاقبت و آخر کارشون را دیدن اونوقت دیگه تو منحلابی افتادن که نمیتونن ازش بیرون بیان.اخه دختر و پسر تو این سن جز احساس و هیجان مگه چیز دیگه ای هم دارن

تو چی از زندگی من میدونی عزیزم؟ من الان بهت بگم چیا کشیدم تو این سن...مامانم چون میدونه خیلی بدبختی ...

بگو چی کشیدی؟ تو این سن مجبور شدی کار کنی؟ از پدرت مراقبت کنی؟ همزمان هم درس بخونی هم پرستاری کنی؟ به کارای باغ رسیدگی کنی؟ چی کشیدی که رفتی سیگاری شدی و با یه مشت پسر دقت میگذرونیم بعد میگی مامانم میدونه و کاریم نداره؟ 

عزمزمه برای این گیج شدی که به اقتضای سنت هنوز درک صحیحی از این روابط نداری ۵ ۶ سال دیگه برگردی به ...

اتفاقا تو این جور روابط بودم دوستامم بودن اینارو میدونم 

ولی پسره رو یه ساله میشناسم پسره خوبیه 

درکل گیج شدم

☀️