2777
2789
عنوان

من و دخترم برعکس برترین مادر و دختر جهانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 44 پست
بهش میگم عین ننم شدی

ای خداوندا چقدر بانمکی استارتر😭

خدا فرزندتو برات در امان نگه داره❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در صورتی که دخترت مث دختر من ضد حال نباشه

از الان تلاش میکنم قرتی باشه😂😭

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بزن قدش🤚

قربونت برم

خوشبحال دخترت ایشالله بمونین براهم ک اینقدر دوسش داری...من مامانم هییییچ وقت همراه نبوده همیشه حالمو میگیره..کسی ام تعریفم میکنه میگه نه کجاش خوشگله اصن نیس😁😁😁

عههههه

داستان من و مامانم 😂🤦🏻‍♀️

مامانم هی میگه آرایش کن ...

دختر باش به خودت برس ...

دخترونه بگرد لباس دخترونه بپوش ...

بعد من رفتم تیشرت پسرونه خریدم ۳ سایز بزرگتر از خودم 😂 (البته برای زیر مانتو و دورهمی خانوادگی)

و من همش میگم نه نمیخوام دوست ندارم 😂🤦🏻‍♀️

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

عهههههداستان من و مامانم 😂🤦🏻‍♀️مامانم هی میگه آرایش کن ...دختر باش به خودت برس ...دخترونه بگرد ما ...

آخه کاش اینم تیپ پسرونه میزد 

بعضی وقتا میگم نکنه پسره . بعد میبینم حتی علایق پسرونه هم نداره😂😂

وای من بهش میگم تو باهوش ترین و خشکلترین دختر کلاسی .😍

شکر ک شمارو داره🙃❤❤

هبچ وقت نشنیدم تعریف کنه ازم

خیلی خوشگلم خیلی....اما همه میگن این میگه نهههههههههه شما اشتباه میکنین!

حسرت اینک ب جای همه مامانم بم بگه خوشگل مونده رو دلم!

تاپیک اخرمم ک تا الن پاش اشک ریختم

شکر ک شمارو داره🙃❤❤هبچ وقت نشنیدم تعریف کنه ازمخیلی خوشگلم خیلی....اما همه میگن این میگه نههههههههه ...

بیین این چیزاییه که تو ذهن توعه .

مطمئن باش مهربانترین آدم به تو مامانته .

حتی اگر در ظاهر چیز دیگه نشون بده .

این فکراییه که تا بچه نداری مدام تو ذهنته 

وقتی بچه دار شدی میفهمی من چی میگم.

بپذیر ضد حال نیست مدلشه

مامان عالی هستی ولی تفریحات مورد علاقه دخترت فرق داره سعی کن بشناسی 

شاید ترجیح بده بره کتاب خونه تا پاساژ

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜