2777
2789

من شرایط روحیم خیلییی بهم ریخته...درحدی که مدام در حال خودزنیم و خودکشیم انحام دادم ولی الان زندم...

ولی خب من تو این شرایط که خانوادم کمکم نمیکنن،این همه فشار رومه،شرایط رفتن پیش تراپیستو ندارم،نیاز دارم به دوست،من اردیبهشت امسال بهترین دوستم خودکشی کرد و مرد...و من ازون به بعد واقعا نابود شدم،خیلی حالم بد شد،مامانم و بابامم داشتن طلاق میگرفتن،خیانت کردناشونو دیدم،بی پولی شدید کشیدم،بب محبتی کشیدم،ولی مجبور بودم بریزم تو خودم و مامانم و احیمو اروم کنم،حالشونو خوب کنم....اما من نیاز دارم به دوستام،اونا چبکار میکنن؟

امروز رفتم از دوتا دوستام پرسیدم که چرا هی دارن ازم دور میشن؟نکفتن اولش،اما وقتی پیله کردم گفتن،اونا گفتن نمیخان با دختری که حال روحیش بده دوست باشن،اونا میترسن من زندگیشونو خراب کنم،اونا میگن من چون خانوادم باهم مشکل دارن پس من دختر بدیم،ولی بخداااا من ۹۹٪مواقع حامی شون بودم،هی پشتشون درومدم با اینکه خیلی به ضررم تموم شده،حالا اونا باهام اینجوری میکنن...

ولی من سه تا دوست دیگم داشتم،اما اونام منو طرد کردن،چون پایه پسر بازیشون نبودم،پایه نبودم بریم مخ پسر بزنیم

یه دوست دیگم داشتم و اونم طردم کرده....

خب من الان نیاز دارم به دوست،من تازه دوستمو از دست دادم،هنوز باهاش کنار نیومدم...

ینی انقد آدم مزخرفیم؟؟؟من میدونم چقد رو مخم،چقد پایه نیستم،چقد گاهی وقتا تو خودمم،اما چیکار کنمممم؟؟؟نیاز دارم یکی درکم کنه...

من میدونم حق با اوناست،اونا نمیخان دوستی مث من داشته باشن،ولی خب چرا دلم شکسته پس؟؟با اینکه میدونم حق با اوناست اما خب دلم گرفت...ازشون ناراحت شدم

و از خودم برای بار هزارم متنفر شدم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اوضاع روحیت شبیه منه((((:

بیا بغلم🫂🫂🎀دورت بگردممم غصه نخوریا...بیا بغلم باهم گریه کنیم🫂✨میخای باهام حرف بزنی؟کاری از دستم بر میاد که  حالت خوب کنه؟

عزیزم حتما با ۱۲۳ تماس بگیر

مشاوره های خوبی دارن راهنماییت میکنم

بهتره چشمت ب کسی نباشه

بلند شو و واسه خودت زندگی بساز ک همه حسرتش رو بخورن

فقط ارزوی بهترین ها رو برات میکنم

خودکشی راه فرار نیست ،این ک دختر عاقلی هستی حتی اگه تنها باشی مهم نیست ،دوست هات قطعا دوستت نبودن فقط خواستن ازت استفاده کنن

در اینده دوستان خوبی پیدا میکنی

❤️❤️

الهی عزیزم 

من درکت میکنم فدات تمام چیزایی که میگی درسته 

متاسفانه خیلیا بد قضاوت میکنن و این خیلی بده 

ولی من میدونم تو حتما دختر خوبی هستی و قوی 

تو با اونا فرق داری و خوبی 

تو این شرایط دوستات باید کنارت باشن ولی اونا تو رو از خودشون دارن دور میکنن به جای اینکه بفهمت بد باهات رفتار میکنن 

عزیز دلم ♥️🫂

دل من تو این کهکشان تنهاست تو سیاهی میدرخشم عین الماس♥️

عزیزم حتما با ۱۲۳ تماس بگیرمشاوره های خوبی دارن راهنماییت میکنمبهتره چشمت ب کسی نباشهبلند شو و واسه ...

تماس گرفتم،اما کمکم نکردن...

مرسی ممنونم🎀

عزیزم با خوندن مطالبت ناراحت شدم. تا خدا رو داری احتیاج به هیچکس نداری. رابطه ت رو با خدا بیشترکن. تو هیچ جای این داستان مقصر نبودی و نیستی پس خودتو نجات بده و قربانی نشو عزیزم. کاشکی میتونستم کمکت کنم 

میدونی چیه باید اولش به خودت ارزش قایل بشی و به وجودخودتون مهربورزی تا بقیه هم ارزشو درشما ببین بعد بهتون ارزش بزارن . شنیدین ی مثال ق ینی هست که میگن به سگ بخاطر صاحبش احترام میزارن! یعنی اگه شما به وجودخودت ارزش قائل نشی چه انتظاری ازبقیه داری . اول خودزنی و خودکشی رو بزارکنار و اروم باش و روحتو احیا کن بقیه مشکلات خودبخود حل میشن . به امید دلخوشی و سلامتی همه جونا یا حق✋️

من مرد تنهایی شبم...