2777
2789
عنوان

جاریم دشمنه

1420 بازدید | 97 پست

از اول ازدواجم جاریم با شوخی و طرز پوشش جلفش کنار همسرم، با حرفای دوپهلوش با من و... بین من و همسرم دعوا راه مینداخت طوریکه دیگه فکرای ناجور به سرم میزد که حتما چیزی بینشون هست. منم بعد اینکه بارها مستقیم و غیرمستقیم بهش فهموندم از رفتاراش و حرفاش خوشم نمیاد رابطه مونو باهاش قطع کردم و هیچ رفت وامدی باهاشون ندارم. بعدها فهمیدم یه دخترخاله داشته که هربار با مادرشوهرم اینا مسافرتی باغی میرفتن اونو هم باخودش میبرده (شوهرمم اونموقع مجرد بوده) بعدا این دخترخاله ازدواج میکنه ولی به مشکل میخوره، وقتی من و شوهرم ازدواج کردیم اون تو مرحله ی طلاق بود. 

اگه هستین ادامه شو‌بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان گاهی وقتا اتفاقی خونه مادرشوهرم اینا یا اقوام شوهر که دور هم جمع میشیم میبینمشون تا پیشم میشینه شروع میکنه از تعریف کردن دخترخاله اش، مخصوصا که دختره طلاق گرفته هی به زبون میاره طوری که شوهرم بشنوه، تا میخواییم از سرکار رفتن چیزی بگیم حرف اونو میزنه که شروع به کار کرده و...🤦🏻‍♀️

منم اون احظه نمیتونم چیزی بگم فقط میگم موفق باشند و ... ولی تا هفته ها اعصابم خرد میشه.

آره بگو  چ ماریه این 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

آره بگو چ ماریه این

خیلی حس بدی میگیرم همش حس میکنم قبل ازدواج مون چیزی بین شون بوده🤦🏻‍♀️ جرئت نمیکنم رک بپرسم از شوهرم.

ولی الان که فک میکنم میگم شاید دلیل تموم اون رفتارای جاریم این بوده که من وشوهرمم جدا بشیم.