2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر همین یه بچه سقط کردم میدونی شاید قضاوتم کردن ولی امشب جلو بچم منو میزد دخترم از ترس میلریزد گریه ...

الهی بگردمش🥺

اون همیشه ترس خواهد داشت🥲

نمیتونی جدا شی؟!

لااقل بهش گیر نده نزنتت

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
عادی سازی نکردم ولی اینجوری بخواد بجنگه اون بچس بگه چشم نمیبینم؟؟؟

نه گفتی شوهر منم میبینه گوشی رو خورد کن تو سر شوهرت ، بعدا ممکنه تو رو مقایسه کنه یا منحرف بشه 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
قایمکی میبینه؟ رابطتون چطورع ببخشید می‌دونم شخصیه ولی اگر میشه بگین

من خیلی از لحاظ رابطه گرمم با شوهرم حسابی به خودم میرسم تنوع لباس و....ولی باززززززم میبینه .خواهر گلم بخوای سر این چیزا ک تو همممممممه مردا هست بجنگی فقط از خودت دورش میکنی

خواهر عزیزم مردی ک هیچی از انسانیت سرش نشه مثل یاسین توی گوش خر خوندن میمونه تو ک تلاش تو کردی از الان دیگه بی خیالش شو ب جهنم گناه اون طفلی دخترت چیه ک صحنه دعوا و کش مکش رو ببینه اون اگر آدم بود جلوی دخترت حتی دعوا نمیکرد تا برسه ب زدن پس حیون رو باید ب حال خودش ول کرد 

الهی بگردمش🥺اون همیشه ترس خواهد داشت🥲نمیتونی جدا شی؟!لااقل بهش گیر نده نزنتت

آخه تا کی تحملش کنم؟ 

هر روز بهم میگه چرا نمیری 

اگ نری مثل چی اینقد میزنمت ک بمیری تو که هیچکسم نداری 

آخه تا کی تحملش کنم؟ هر روز بهم میگه چرا نمیری اگ نری مثل چی اینقد میزنمت ک بمیری تو که هیچکسم نداری

مهریه نداری؟

بگو مهریمو و تموم حق و حقوقمو بده برم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
میگه برو درخواست طلاق بده تا مهرتو بدم ولی گه میخورع نمی‌ده

بگو نه دیگه نشد تو میخوای برم پس تو برو درخواست بده بچه پررو

بله 114

بگیر 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂