2777
2789
عنوان

مستاجرای عزیز میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 26 پست
چقدر کثیف بودن ، نه تمیز نکن دیگه تمیزه دیگهمگه جونتو از سرراه آوردی که برای مردم داری نابودش میکنی؟ ...

اخه چون تجربه نداشتم فکر میکردم مستاجر وظیفشه تمیز تحویل بده 

البته کثیفم نیستا مرتب هی تمیز کردم تو این دوسال 

کلا فکر کردم در حد برق انداختن باید تمیز کنم بعد تحویل بدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرویس بهداشتی و حمام رو تمیز کردم ،کل خونه جارو کشیدم ،پشت گاز و هود و جاهایی که فکر میکردم چرب ...

ببین در حد سطحیی ک صدرصد تمیز میکنم، ولی فکر کردم در حد خونه تکونی باید تمیز کنم 

ولی خب اونا وقتی تحویل ما دادن قشنگ انگار ده سال خونه تکونی نشده بوده، نمیتونم توصیف کنم حجم چربی ک رو کابینت و ابگرمکن بود، دوروز اب میریختیم خیس بخوره بعد لایه چربیا رو با چاقو برمیداشتم

نه بابا جمع كن بروفوقش ي جارو دستي بزن اخر كار ك وسايل بردي اگه چيزي مونده بود تو تميز نكرده تحويل ...

دقیقا🤣 

حالا جارو اینا میکشم اشغالم نمیذارم بمونه ولی فکر میکردم باز باید کابینتارو هم بشورم براش

لازم نیست ولی از روی انسانیت سعی کن خونه رو در حد معقول تمیز تحویل بدی آخه نفر بدی گناه نکرده

ببین ما دو نفرییم بچم نداریم مرتبم خونه تکونی کردم تمیز کردم کثیفی نداره خونه ولی فکر میکردم باید اشپزخونه رو بشورم براشون

دقیقا🤣 حالا جارو اینا میکشم اشغالم نمیذارم بمونه ولی فکر میکردم باز باید کابینتارو هم بشورم براش

نه بابا اگه خونه تميز تحويل گرفته بودي اره بايد تميز ميكردي اما اين خونه نه برو خوش باش ك كاربرا مجوزش رو دادن😄

ببین در حد سطحیی ک صدرصد تمیز میکنم، ولی فکر کردم در حد خونه تکونی باید تمیز کنم ولی خب اونا وقتی تح ...

نه در اون حد لازم‌نیست 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!