2777
2789

شوهرم دیونه شده دیشب یه چیز معمولی گفتم دیونه شد دادو بیداد کرد گفتش کاش تالار مینداختیم عروسی رو منم برگشتم گفتم کم به حرف مامانت گوش کن یادت میدن نشستیم حرف زدیم قرار شد مختلط بگیریم الان چرا هی عوض میکنین حرفو دیونه شد داد زد الکی 

صبحم زنگ زد گفت وام جور نشد واسه عروسی بعد گف به مامانم گفتم کم دعوت کن پول ندارم غریبه ها رو دعوت میکنی منم برگشتم گفتم اره ما کلا پنجاه نفریم شمام کم دعوت کنین یهو دوباره سگ شد داد زد پنجاه نفر از کجا اومد من تو ذهنم میگفتم کمه دیگه پنجاه نفر دیونه شد خونه خالم بودم زنگ زد گف جلو در خالتم درو  باز کن بیام ببینم پنجاه نفر از کجا اومد من پول ندارم خسته شدم بسه دیگه فلان رفتم جلو در داشتم از استرس میمردم آبروم میرف پیش خاله هامو دختر خاله ام گفتم باشه برو خونه کم میکنیم مهمونارو هر چی تو بگی فلان خواستم آروم بشه صداش بالا نره پیش همسایه ها و خاله هام نشنون 

حقیقتا ترسیدم ازش اینجوری کرد میدونم تحت فشاره ولی دیگه نمیتونم کمتر از پنجاه نفر دعوت کنم برگشته میگه بیشتر از بیست نفر نشین کلا با صد نفر عروسی و تموم کنیم

میخوام بعد مامانم بگم چیکار کرد دیونه شده انگار میخوام جداذبشم فردا هر اتفاقی بیفته قراره اینطوری کنه

چیکار کنم😔😭

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای عروسی روی پول وام حساب کرده بود؟ یعنی هیچ پس اندازی برای خودش نداره یا  توی نامزدی اصلاً کار نکرده پس انداز نکرده که الان عروسی بگیره و زندگی رو جمع کنه؟ برای چی عقد کرده

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
این مرد برای یه عمر قرار تورو اینجور داغون کنه چون شروع زندگی بیشتر ازینا فشار سختی و ... داره. یا ت ...

برام سخته هر دو حالت جدا بشم یه جور سختی قراره بکشم جدا نشم یه جور دیگه

خب که چی مثلا ؟!«»
یبار کوتاه اومدی تا ابدد اینکارو میکنه که از ترس داد و بیداد چیزی نگی

الان قهرم باهاش عکسامو برداشتم از اینستا و حرف نمیزنم دیگه باهاش تا زمانی که زنگ بزنه اونموقعا بهش میگم گمشو گوهدهوردی اومدی دم در خالم 

خب که چی مثلا ؟!«»