داداشم ۶سال عقده مجلسش رو نمیگیره زنش با دعا و جادو وارد زندگی ما شد بابام هرچی داشت و نداشت رو زده به نام داداشم جز خونه ای که توشیم امشب کلی به من تهمت ناپاکی زد که مادرم کلی خودش رو زد که سر و صورتش خونی شد دخترای من کاری نکردن دخترای من ناپاک نیستن۶سال خون ما رو توشیشه کردی من ارزویی هم ندارم فقط برو از خونه داداشم گفت اونی که باید بره از این خونه تویی نه من مامانم کلی گریه کرد خودشو زد اخر سرم به من گفت برو یکاری بکن عین زن خودش برا خودت یه پسر پیدا کن از این خونه ببرتت هر وقت میره پیش زنش وقتی برمیگردع تا یه هفته حال هممون خرابه با همه ما سروصدا داره عین یک سگ هار میمونه هزارتا حرف بار من میکنه میدونم زنش اینو سیخ میزنه منم گرفتم زنش و خودش رو از همه جا بلاک کردم
ببخشیداولی این حاصل تربیت بد پدر و مادرتهو گرنه با حرف یه دختر چرا باید آدم با خانواده اش این کار و ...
چه ربطی داره؟
الان اماما فرزند ناخلف داشتن، امام تربیت بلد نبود یا زنش ...بود؟!
خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨👩👧👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از قضاوت یکطرفه بیزارم.زن داداشش سسخله بیاد الکی همچین کاری کنه،،بعدشم طرفش داداششه چرا به زن داد ...
به مظرم ایشون حق دارن حتما زنداداشش یه حوری هست ک از چشمش میبینه تا زن داداش بد نداشته باشی نمیفهمی
یه مدت برادر خود من همیشه با هممون دعوت میکرد بیخود بعد سر زنداداشم دعوامون شد ماهم ک تابه حال به داداشمون بی احترامی نکردیم اینبار هر چی از دهنمون اومد با عصبانیت گفتیم در کمال ناباوری دیدیم زنداداشم برای اینک اسمش بد در نره خودشو جمع کرد.
خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨👩👧👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.
طرفداری نمیکنم ولی داداشش اومده دعوا کرده چرا زن داداش رو فحش داده🫤
الان شما تو زندگیتون بهتر میدونی از کجا میخوری دیگه...
من الان داداشم رو میشناسم...
شما هم افراد خانوادت رو میشناسی...
باو انقد دیدم از اینجور لحصا ک وقتی پای حرف طرف مقابل نشستم. دیدم واقعا چ خبرهمن چیزی نمیگم انشالله ...
میدونم
منم هیچ موقع خودم نظر نمیدم...ولی گاهی بچه ها الکی میریزن سرِ طرف
چرا ،چون مثلا خواهرشوهرِ خودش بد بوده ، استاتر رو میکوبه...
ایشالله سر عقل بیاد ولی مشکل اساسی زنشه که هیچ فایده ای نداره تا زمانی ک سرشون ب سنگ بخوره اونم ممکنه سال ها طول بکشه
خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹